Blokstraat

 

5 comfortabele appartementen
in het centrum van Sint-Gillis-Waas

PROJECT UITVERKOCHT! 

In Sint-Gillis-Waas in de nabijheid van verbindingswegen, maar ook niet ver van het centrum wordt in de Blokstraat een kleinschalig appartementsgebouw gerealiseerd. De 5 appartementen hebben een terras of tuin zuidgericht en zijn voorzien van alle luxe en kunnen naar eigen smaak ingericht worden.

De moderne architectuur, de kwalitatieve materialen en afwerking, alsook de energiezuinigheid zorgen hier mee voor jarenlang woonplezier of een ideale investering. Ook op vlak van energiebehoefte loopt dit project voor op zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen gecombineerd met de nieuwste bouwtechnieken behalen deze appartementen E-peil 30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast de lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken!

Vraag hier ook zeker naar de mogelijkheid om aan 6% BTW te kopen om het zo nog aantrekkelijker te maken om hier je nieuwe woonst te vinden!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.