Beukenhof.

8 Huizen
Adres: Kuipersstraat 2 , 9308, Hofstade
Hedendaags wonen in het hartje van Hofstade

De voordelen van dit project

Welkom bij Beukenhof, een exclusief nieuwbouwproject gelegen in het gezellige Hofstade, een charmante deelgemeente van Aalst. Deze toplocatie combineert de bereikbaarheid van Hofstade met de rust en natuur, waardoor u het beste van beide werelden kunt ervaren. Dit prachtige project bestaat uit 2 halfopen en 6 gesloten nieuwbouwwoningen, gekenmerkt door een tijdloze architectuur.


Elke woning is ontworpen met het oog op comfort en ruimte en geniet een hoogstaande afwerking. Met 3 ruime slaapkamers en een volledig naar wens in te richten zolderverdieping, bieden de woningen alle ruimte. Elke woning beschikt over een aangelegde privétuin die ook langs achteren te bereiken is, een (fietsen)berging en een parkeerplaats waardoor het dagelijkse leven moeiteloos en georganiseerd verloopt.


Dankzij onder meer een warmtepomp en doordachte isolatietechnieken kunt u hier milieubewust en energiezuinig wonen, met het oog op een groenere toekomst.


Momenteel loopt er een lanceringsactie! Vraag gerust achter de voorwaarden!


Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

Neem contact op met onze nieuwbouwspecialist voor meer informatie!

Gert Verstuyft
ERA WONEN
Gert Verstuyft
Sam Taelemans
ERA LIVING
Sam Taelemans
Sluiten
Gert Verstuyft
Sam Taelemans
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.