B-Blocks Fase II

18 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Wie in Beringen en omstreken woont kan er bijna niet naast kijken, het centrum van Beringen is in opmars.

De naam 'B-Blocks' verwijst naar de nieuwe smaakvolle appartementsblokken die momenteel worden gerealiseerd in en rond de oude rijkswachtkazerne.


Fase I was reeds in ontwikkeling, na een succesvolle startverkoop werd nu ook Fase II toegevoegd aan ons aanbod.


B-Blocks Fase II is een realisatie van twee appartementsblokken die gelegen zijn aan de rustige Sint-Catharinastraat. Wat mag u verwachten van B-Blocks Fase II ?

- 22 stijlvolle appartementen;

- 4 penthouses;

- Een ondergrondse parkeergarage met autostandplaatsen voor de appartementen;

- Een gemeenschappelijk park.


B-Blocks Fase II bevat een divers aanbod aan appartementstypes: stijlvolle nieuwbouwappartementen met oppervlaktes van minimum 68 m² tot maximum 106 m² en penthouses met een oppervlakte van 123 m². De diversiteit van het project zorgt voor een interessante mix van bewoning, gaande van starters tot ouderen die kunnen kiezen uit appartementen en woningen met 1,2 of 3 slaapkamer(s).


Wenst u meer informatie? Contacteer ons gerust via het aanvraagformulier, onderaan deze pagina.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.