Ascentrium A


Er was eens een gezellige gemeente AS... die op het punt stond nog gezelliger te worden, dankzij een woonproject pal in het centrum: Ascentrium.

De gemeentelijke bibliotheek vormt weldra de basis van Libris en wordt een ware ontmoetingsplaats voor jong en oud, ingenesteld onder de appartementen.


In de eerste fase van het project zal Ascentrium 18 appartementen in gebouw Libris lanceren. Verdeeld over twee verdiepingen met telkens 9 appartementen, wordt het een laagdrempelig gebouw dat altijd dicht bij de Assenaar staat. Geniet je op de ruime privéterrassen van voldoende privacy.


Momenteel is er 83% van het project verkocht, dit wil zeggen dat er nog 3 appartementen beschikbaar zijn waarvan 2 appartementen met 3 slaapkamers en 1 appartement met 2 slaapkamers.

De woonoppervlaktes variëren tussen de 95m² en de 101m². Elk appartement heeft ook zijn eigen terras, de oppervlakte hiervan is minstens 31m².


Kom ook zeker even langs op kantoor om ons modelappartement te bekijken!!


voor meer info kan u ons altijd bereiken op het nummer 089 35 00 00 of per mail via maximmo@era.be.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *