Ascentrium A


Er was eens een gezellige gemeente AS... die op het punt stond nog gezelliger te worden, dankzij een woonproject pal in het centrum: Ascentrium.
De gemeentelijke bibliotheek vormt weldra de basis van Libris en wordt een ware ontmoetingsplaats voor jong en oud, ingenesteld onder de appartementen.

In de eerste fase van het project zal Ascentrium 18 appartementen in gebouw Libris lanceren. Verdeeld over twee verdiepingen met telkens 9 appartementen, wordt het een laagdrempelig gebouw dat altijd dicht bij de Assenaar staat. Geniet je op de ruime privéterrassen van voldoende privacy.

In een tweede fase zijn er nog twee bouwblokken aanwezig bestaande uit 13 en 17 appartementen inclusief ondergrondse parking. Dankzij de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor elk type gezin de perfecte woonst voorzien. Maar ook ondernemers komen thuis in As-centrum: voor hen reserveren we handelsruimtes van 395 m² tot 534 m².

De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 76m² tot 103m² en de terrassen van 22m² tot 48m².

Prijzen:
Appartement met 1 slaapkamer: vanaf € 190 583,00
Appartement met 2 slaapkamers: vanaf € 218 874,00
Appartement met 3 slaapkamers: vanaf € 244 616,00
Alle prijzen zijn exclusief kosten!

Neem gerust contact met ons op voor meer info op het nummer 089 35 00 00 of per mail via maximmo@era.be.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.