Adagio II

Opendeurdag zaterdag 16/01/2021 tussen 10u en 12u. schrijf je in via becue@era.be of 056/75.57.47


Stad Harelbeke gaat voluit voor vernieuwing. De Leiewerken en aanleg van een volledig nieuw marktplein

vormen de basis voor een volledig nieuwe stadskern waar het aangenaam vertoeven zal zijn.

Deze kleinschalige residentie 'Adagio II' maakt deel uit van het vernieuwde stadscentrum en situeert zich op wandelafstand van winkels, speciaalzaken en openbaar vervoer.

Het project bestaat uit 5 kwaliteitsvol afgewerkte appartementen, allen voorzien van een zonnig leefterras op een centrale ligging.

De binnenafwerking van uw droomappartement kan u helemaal zelf samenstellen samen met de architect, bouwheer en de geselecteerde leveranciers. 

Qua energieprestatie voldoet Residentie Adagio II aan alle hedendaagse normen en zelfs beter, uw nieuwe woonst is BEN (bijna energie neutraal). Qua materialen wordt de keuze gemaakt voor maximaal comfort en minimaal onderhoud.

Omtrent parkeermogelijkheid hoeft u zich geen zorgen te maken, achteraan bevinden zich bovengrondse staanplaatsen. In de inkomhal is een aparte fietsberging voorzien.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.