Nieuwbouw


Residentie Burggraven, Evergem

Prachtig, ruime en lichtrijke appartementen in residentie De Burggraven.
Residentie De Burggraven bestaat uit verschillende blokken en ingangen.
Alle blokken zijn voorzien van een lift en alle appartementen hebben ofwel een terras of een tuin. Langs de achterzijde van het project is er ook een groot gemeenschappelijke tuin voorzien met terras, een waterpartij en heel veel groen. Onder deze tuin bevinden zich de ondergrondse, afgesloten, garages met een aparte in-en uitrit en twee trappen.

Het project geniet een interessante ligging op de hoek van de Burggravenlaan met de Doornzeelsestraat. Deze is omringd door groen en bevindt zich in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en winkels. Via de Jacques Paryslaan komt u ook in luttele minuten op de E34 richting Antwerpen of Knokke.

Alle appartementen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers en zijn zeer logisch gebouwd.

Ze genieten een ruime berging, een open leefruimte aaneensluitend aan de aangename keuken en een badkamer die bestaat uit een douche én bad.
Het project wordt opgetrokken met kwalitatieve en duurzame materialen waarin de koper zelf in verschillende toonzalen zijn keuze kan maken. 
Alle appartementen worden volledig afgewerkt verkocht en zijn na oplevering direct bewoonbaar.

Burggraven, Evergem

Stationsstraat 37, Maldegem

Lichtrijk duplexappartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op een toplocatie.
Deze geniet maar liefst 130 m² bewoonbare oppervlakte.

Op het woonniveau vinden we een open living die mooi aansluit aan de eetruimte en de volledig geïnstalleerde keuken. Een eerste slaapkamer met een geïntegreerde badkamer, een apart toilet en een berging is er eveneens te vinden op het woonniveau. Om het woonniveau af te sluiten vinden we nog een ruim terras die uitkijkt over een levendig Maldegem. Boven vinden we nog 2 slaapkamers (1 met ingemaakte kasten) een berging, toilet en nog een badkamer met een dubbele lavabo. Deze appartementen werden afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. Mogelijkheid tot het aankopen van achterliggend garagebox.

Prijzen excl. BTW

Stationsstraat 37, Maldegem

Welkom bij ERA Vastgoed Ryckaert

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vastgoed Ryckaert