Home | Karel Vanacker en Jolien Berbiers

Karel Vanacker en Jolien Berbiers

Een écht powerkoppel dat omschreven wordt als ondernemend, competitief en ambitieus. Dat zijn Karel en Jolien van ERA ONE. Ze ademen vastgoed en hun motto luidt: "Een makelaar ben je niet van 9 to 5, een makelaar ben je for life.” Als dat geen dedication is. Leer Karel en Jolien hieronder beter kennen.

Wie zijn topmakelaars Karel & Jolien?

Karel: “Hallo, wij zijn Karel (36) en Jolien (30). We hebben intussen allebei al heel wat ervaring in de vastgoedwereld. Momenteel zijn we de managers van ERA ONE, de nummer 1 vastgoedmakelaar in de provincie Antwerpen.”

Jolien: “We wonen momenteel in Brasschaat met onze zoon Henri-Jules (1). Hij is vernoemd naar de grootvader van Karel, die ook vastgoedmakelaar is geweest. Het grootste deel van mijn vrije tijd spendeer ik graag met onze zoon en mijn vriendinnen. Karel houdt van gitaarspelen, festivals en concerten.”

Waarom makelen?

Jolien: “Waarom we vastgoedmakelaar zijn geworden? Mijn moeder zei vroeger dat ik advocaat ging worden, omdat ik heel graag aan het woord was. Maar later bleek ik niet alleen communicatief, maar ook commercieel te zijn. Zo heb ik de job van mijn leven gevonden.”

Karel: “Mijn grootvader was de eerste vastgoedmakelaar in de familie. Nadien volgden mijn vader, moeder, tante en zus. Het lijkt dus heel logisch, maar ik wou helemaal niet hetzelfde doen. Na mijn job in het buitenland ben ik toch teruggekeerd naar België en gestart in de vastgoedmakelaardij. Omdat je in deze sector je eigen lot in handen hebt. Ik ben een ondernemer en wil niet wachten op een promotie of een kans om een stap omhoog te zetten. En ik heb er nog geen moment spijt van.”

Expertise in de kijker

Televisieprogramma’s zoals Blind Gekocht en Topmakelaars laten heel wat mensen nadenken over hun professionele carrière. Velen voelen zich aangesproken tot het beroep van vastgoedmakelaar, maar onderschatten vaak wat de job allemaal inhoudt. Hoe weet je dat de makelaardij iets voor jou kan zijn? Over welke persoonlijkheidskenmerken moet je zeker beschikken? Topmakelaars Karel en Jolien geven in 10 stappen mee of jij de geschikte persoon bent.

DE DILEMMA'S VAN Karel en Jolien

Stad of platteland?
Nachtraaf of early bird?
Inkopen of verkopen?

Topmakelaars Karel & Jolien geven antwoord op enkele dilemma's.

Het werkgebied van Karel en Jolien

Karel en Jolien zijn de zaakvoerders van ERA ONE. Met maar liefst 8 kantoren in Antwerpen Centrum, Antwerpen Noord, Deurne, Brasschaat, Schilde, Hoogstraten, Beerse en Turnhout is ERA ONE één van de grootste spelers uit het ERA netwerk. Heb je plannen om te kopen, verkopen, huren of verhuren? Werk dan samen met de marktleider in Antwerpen en leer Karel en Jolien of één van hun collega's nog beter kennen.