Welkom bij ERA Wyers, jouw vastgoedmakelaar in Noord-Limburg

Al sinds 2005 is ERA Wyers een gevestigde waarde in Overpelt en Neerpelt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Peer. We begeleiden jou bij elke stap in jouw nieuw verhaal. Met onderbouwd advies staat ons professioneel team voor deskundigheid, service, betrouwbaarheid, eerlijkheid en zekerheid.

Jouw woning aan de beste prijs verkopen vraagt expertise op maat. Daarom voeren wij accurate en gefundeerde waardebepalingen uit van jouw pand of grond. Naast een schatting kunnen wij door de grootte van het ERA-netwerk eveneens vergelijkende marktanalyses uitvoeren. Dit betekent dat wij jouw pand vergelijken met gelijkaardige panden binnen dezelfde postcode om op die manier een correcte prijs te bepalen.

ERA Wyers zorgt voor een vlotte en een zo efficiënt mogelijke verkoop en verhuur aan een correct gezette prijs van zowel huizen, appartementen, gronden, handelspanden, kantoren, garages, opbrengsteigendommen en nieuwbouwprojecten. De sterkte van ruim 100 ERA-kantoren in België, een Europees én wereldwijd ERA-netwerk combineren wij met een persoonlijke en lokale aanpak. Daarom geraakt vastgoed beter verkocht met een ERA-makelaar.

Wij nemen uw verkoop of verhuur volledig uit uw handen. Wij zorgen voor alle attesten (kadastrale opzoekingen, gemeentelijke inlichtingen, bodemattesten, watertoetskaarten, voorkooprechten, energieprestatiecertificaat, keuring van de elektriciteitsinstallatie, dichtheidstest van de eventuele stookolietank, onderhoudsattest van de verwarmingsinstallatie,...).

Wij regelen een professionele fotoshoot. We adverteren op de belangrijkste vastgoedwebsites (ERA, Zimmo, Immoweb, eventueel Funda.nl). Wij organiseren de bezoeken die u op de voet kunt volgen via onze verkoopverslagen en -evaluaties. Tenminste eenmaal per maand ontvangt u een punctueel verslag van al onze acties.

Bij interesse volgen de nodige onderhandelingen en bij een akkoord sluiten we de verkoop. Maar ook daarna blijven wij het eerste aanspreekpunt voor koper en verkoper. Tot bij de notariële akte zorgen wij voor alles. Tot en met de overnames van water, gas en elektriciteit.

Gemiddeld krijgen wij van onze klanten een 9,5/10 op klantentevredenheid. Daarbij zijn wij bijzonder trots dat onze klanten ons vooral kiezen voor onze reputatie en onze professionaliteit. 96,7% van onze klanten zou ERA Wyers aanbevelen bij een vastgoedtransactie.

ERA Open Huizen Dag
Vier zaterdagen per jaar organiseren we de ERA Open Huizen Dag. Dan zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Potentiële kopers kunnen zonder afspraak meerdere woningen bezoeken. De geknipte manier om de drempel naar je woning te verlagen. Een opvallende reclamecampagne zorgt ervoor dat jouw pand extra in de kijker staat. Met serieuze kans op resultaat: een kwart van de deelnemende woningen worden die dag verkocht.

ERA Comfort Garantie
Je woning zorgeloos kopen of verkopen? Dat kan met de ERA Comfort Garantie. De aan – of verkoop van een huis of appartement is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Als je ook kiest voor de optie Comfort+ kiest, is de al ingebouwde keukenapparatuur mee gedekt. Bij een defect zorgen we, in samenwerking met Europ Assistance, zo snel mogelijk voor een degelijke vakman voor de herstelling. De ERA Comfort Garantie wordt exclusief aangeboden door ERA makelaars en is uniek in het vastgoedlandschap.