Waarom ERA WoonGoed?

Wij maken graag tijd voor jou en jouw woning bij een tasje koffie, hier op kantoor of bij jou thuis!

Kennis en passie voor vastgoed

We zijn thuis in alle facetten van een transactie rond vastgoed. Graag staan we je bij met raad en daad gedurende de verkoop/aankoop of verhuur/huur van jouw woning,. Maar we doen nog veel meer dan dat. De verkoop van een huis of een grond houdt dikwijls meer werk in dan je op het eerste moment zou vermoeden. We zijn trots om onze kennis met jou te delen, bijvoorbeeld bij het bepalen van de waarde van jouw woning, zodat je meteen het verschil van een ERA makelaar voelt. Met passie begeleiden we je bij:

1. Jouw verkoop van:

We proberen jouw eigendom zo vlot en efficiënt mogelijk te verkopen aan een correct gepositioneerde prijs. Service en kwaliteit zijn voor ons evident. Ons team staat zowel kopers als verkopers met de glimlach te woord. Ook buiten de kantooruren gaan de commerciële medewerkers verder met hun werk. Ze zijn telefonisch bereikbaar en blijven druk bezig met allerhande afspraken.

Wij begeleiden jou graag bij de aankoop en/of verkoop van jouw vastgoed in de regio rond Merksem (Schoten, Ekeren, Antwerpen, Borgerhout, Luchtbal, Zandvliet, Berendrecht, Hoevenen, Kapellen, ...) .

2. Jouw verhuur van:

Succesvolle-verkoop-in-Kapellen

3. Waardebepalingen / schattingen: 
We voeren een nauwkeurige en gefundeerde waardebepaling uit van jouw pand of grond. We bieden daar bovenop een Vergelijkende Marktanalyse, een unieke schatting eigen aan het ERA netwerk die de relatieve waarde van jouw woning op de huidige vastgoedmarkt berekent.

4. Administratie / vereiste attesten: 
Onze administratieve bediende doet meer dan geïnteresseerden op het kantoor of telefonisch te ontvangen. We vragen voor jou de wettelijke vereiste attesten op: bodemattest, een EPC,  stedenbouwkundige inlichtingen, enzovoort (want dit is nog niet alles). We trachten jouw dossier zo goed als mogelijk uit te pluizen, zodat de notariële akte zo vlot mogelijk verloopt. We staan dan ook in contact met de door jou gekozen notaris.

Woning-in-Schoten-snel-verkocht

5. Begeleide bezoeken en opmaken compromis:
Voor we een bezoek ter plaatse aan het pand regelen, verschaffen we een koper die geïnteresseerd is, van de nodige informatie. Elke geïnteresseerde krijgt van onze makelaar een individuele rondleiding. We houden onze verkoper graag op de hoogte via onze verkoopverslagen en evaluaties van bezoeken. Indien een kandidaat-koper effectief wil overgaan tot kopen, gaat onze makelaar over tot  de nodige onderhandelingen en het afhandelen van de verkoop bij een akkoord.

6. Marketing-mix / publiciteit:
Wij maken uitgebreide publiciteit voor jouw eigendom. Zo kan jouw pand zo snel als mogelijk verkocht worden. Potentiële kopers krijgen zo ook een duidelijk beeld van ons aanbod. Je kan jouw vastgoed  terugvinden in onze etalage, online, in de geschreven pers, via onze buurtmailing (magics), ... We hangen het geschikte bord of plaatsen de ERA-tuinpaal aan jouw eigendom, zodat die opvalt in het straatbeeld. Ook voorzien wij op onze woningen in portefeuille een ERA VIRTUAL TOUR.

7. ERA Open Huizen Dag
Als extra bovenop al onze reclametools, organiseren wij in jouw pand een ERA Open Huizen Dag.

8. Jouw zoektocht: 
We helpen jou graag bij de zoektocht naar uw "nieuw verhaal"! Indien je niet onmiddellijk jouw ideale woning vindt op onze site, kan je een zoekopdracht aanmaken op onze website of via ons kantoor. Je ontvangt alle potentiële panden die voldoen aan jouw gepersonaliseerde zoekwensen - als één van de eersten - in jouw mailbox. Dat we zoekprofielen op deze manier bijhouden, is bovendien ook interessant voor wie zijn eigendom wil verkopen. Zo weten we namelijk welke kandidaat-kopers zitten te wachten op een bepaald type woning, appartement of (bouw)grond.

9. Verkavelingen:
We helpen jou bij het verkavelen van jouw eigendom.

10. Netwerk:
Het ERA netwerk biedt jou heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren adviseren en versterken elkaar. Dat wil zeggen dat jij ook de steun geniet van het hele nationale netwerk van een 100-tal kantoren.  Ook het internationale netwerk brengt ons de nodige inzichten bij.

11. ERA WoonGoed heeft zeer tevreden klanten

Al 12 jaar lang geven klanten hoge scores op vlak van service en kwaliteit. Vorig jaar behaalden we een gemiddelde score van maar liefst 9,3/10! Hierdoor behoren we tot de top 10 van klantvriendelijkste ERA-kantoren van het hele netwerk! Dit is voor ons de kers op de taart.