Wonen-nieuwtjes

2019

WONEN magazine voorjaar 2019

Op zoek naar ideaal leesvoer voor deze avond?
Check dan zeker ons nieuw Wonen magazine

Enkele topics:
- Het 5-jarige bestaan van het kantoor in Lokeren! 
- Het nieuw huurdecreet 
- 4e jaar op rij nr. 1 van ERA!

Veel leesplezier! 

ERA Wonen voor de vierde keer op rij Number One Gold Member.

Met 330 feestgangers zat de ERA Awards Night op 26 januari 2019 aan zijn recordeditie. Het ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers zakten deze keer af naar het splinternieuwe Docks Dome in Brussel om traditiegetrouw heel wat onderscheidingen en awards uit te reiken aan de makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

Dat ERA Wonen uit Sint-Niklaas, Beveren, Lokeren, Temse, Berlare en Zele zich opnieuw tot Number One ERA Gold Member mocht kronen is al bijna geen nieuws meer, want dat is laatste 4 jaar steeds het geval geweest. Deze Award wordt uitgereikt aan de makelaar die zichzelf tot hét best draaiende Belgische kantoor uit het ERA-netwerk mag kronen.

Raf Vermeir veroverende ook dit jaar weer een plaatsje in de Club Excellence 2019. Dit zijn de 25 beste commerciële medewerkers van de Belgische ERA-kantoren. 

ERA Wonen werd ook nog genomineerd voor Beste All Round kantoor. Deze Award staat symbool voor groei, een uitmuntende klantenservice en een perfecte integratie van alle ERA-producten en diensten ter ondersteuning van een vlotte en zorgeloze verkoop. Ze grepen helaas nét naast de award, maar dit blijft uiteraard een opmerkelijke prestatie! 

Zeker als je weet dat de klantentevredenheidsscore van deze ERA makelaar 9,2/10 is, kan je er gerust van zijn dat ERA Wonen er alles aan doet om zijn klanten van A tot Z in hun vastgoedavontuur prima te begeleiden.

Johan Krijgsman trotse zaakvoerder van dit succesvol kantoor, is terecht heel tevreden op hun Awards: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenningen. We laten dan ook niets aan het toeval over. Heel het team is extra gemotiveerd om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop/verhuur of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Wonen is uitgegroeid tot het grootste kantoor binnen het ERA-netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

Nieuwe collega's

ERA Wonen blijft zich professioneel ontwikkelen en finetunen! Ook als team doen we dat! 
In de maand januari stellen we u dan ook met veel plezier 4 nieuwe collega's voor! 

Emilia Brasfalean & Ruben Deliën als versterking van ons verhuurteam, Emmanuel die mogelijk uw woning verkoopt en tot slot Nele Roussard die al hun nieuwe dossiers administratief zal verwerken!

Veel succes aan onze nieuwe collega's! 

2018

Nieuwe editie Wonen magazine is er! 

Naar goede traditie komen we minstens 2 maal per jaar met ons eigen Wonen magazine!
Ook dit keer is het een meer dan geslaagde editie. 
Hierin vindt u wederom ons huidige aanbod alsook nuttige weetjes en trends met betrekking tot het vastgoed.
 
Klik hier vlug door Wonen magazine of op de foto om ons magazine in te kijken.
Uiteraard is Wonen ook vrij te verkrijgen in 1 van onze ERA Wonen vestigingen! 
 
Veel leesplezier!

 

Reuzetuinpalen 

Is het jullie ook al opgevallen? Jullie rijden ons nu onmogelijk ongezien voorbij in Sint-Niklaas.

verkopen

Babyboom

Onze collega Kimberly werd voor de 1ste keer mama van Elodie. Helen mocht een 2de dochtertje: Louise verwelkomen! Matthias en Ilke wachten vol spanning op een broertje of zusje voor Lewis. Johan zit alvast ongeduldig te wachten op hun dochtertje. Raf zorgt in december onmiddellijk voor 2 extra kapoentjes tegelijk. Wie volgt? 

verkocht
vastgoed

Nieuwe lectuur!

Een nieuw Wonen-magazine. Klik in het magazine verder door op de verschillende panden en andere afbeeldingen en je krijgt er onmiddellijk een overzicht van op onze website! Ontdek zo ook onze Facebook-pagina.

Klik hier of op de foto om het magazine te lezen.

Als jullie liever jullie eigen exemplaar willen, kom er gerust om in 1 van onze kantoren.

Immo

Een nieuw jaar, nieuwe ERA awards...

Eerst en vooral willen we opnieuw onze kopers en verkopers bedanken! Zonder onze klanten kon ons harde werk niet opnieuw beloond worden. 

We waren opnieuw de Number 1 ERA Agency (grootste ERA-kantoor van België) en bijgevolg ook ERA Gold Member 2018 (top 10 grootste ERA-kantoren). Raf, Lynn en Philippe zitten in de club excellence en behoren dus tot de top 25 in- en/of verkopers van ERA. Dit jaar waren we ook het beste all round ERA kantoor wat wijst op een goede mix van groei, klantenservice en gebruik van de bestaande ERA tools. Onze klanten vonden ons een 9,2/10 waard waardoor we ook een ERA Award of Excellence mochten ontvangen.

Wij zijn alvast opnieuw een trots team!

Overzicht 2017

 • 2 Wonen Magazines:  - Wonen magazine 4 - en - Wonen magazine 5 -
   
 • Kwamen jullie opnieuw een kijkje nemen naar het ERA - Circus team? (Waaslandcross in Sint-Niklaas op 23/12/2017 - Flandriencross in Hamme op 26/11/2017)
   
 • Elk jaar vinden er onder alle ERA-kantoren van België de ERA Awards plaats. Ook dit jaar mochten we weer awards in ontvangst nemen. Een dikke zoen voor al onze klanten om voor ons als jullie vastgoedkantoor te kiezen! We gingen naar huis met:
  • Number 1 ERA Agency (grootste ERA kantoor van België) #voor de 2de keer #trots #workhard
  • ERA Award of Excellence (klantentevredenheidscore van 9,3/10) #service #weloveourjob
  • Gold Member 2017 (top 10 grootste ERA-kantoren) #motivatie #vakmanschap #optimisme
  • In de club excellence (top 25 in- en/of verkopers van het ERA-netwerk) # YAY: Lynn en Philippe

 

Immo vastgoed verkope te koop
koper verkoper immo
Immo vastgoed magazine

Overzicht 2016

 • Sponsoring, ERA - Circus cyclocrossteam. Kwam u een kijkje nemen op de Soudal classics te Sint-Niklaas op 05/11 of op de DVV Trofee te Hamme op 27/11?
   
 • Nieuw ERA Wonen kantoor geopend in Temse. Iedereen van harte welkom!
   
 • Wonen, een magazine over Wonen in het Waasland, neem een kijkje in onze magazines:
  Wonen Magazine 1 -
  Wonen Magazine 2 -
  Wonen Magazine 3 -
Makelaar

Welkom bij ERA Wonen

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Wonen