Welkom in Waas & Dender

Onze regio "Waas & Dender" strekt zich helemaal uit van Linkeroever tot Wetteren. Voor alles wat ligt tussen Antwerpen & Gent helpen wij jou graag verder. Het is hier dan ook zalig wonen. Alles is super centraal gelegen en niets is dus écht ver weg. Bovendien heb je zo'n ruim aanbod aan verschillende gemeenten waar overal wel iets anders te beleven valt. Als je dus kiest voor wonen in de Waas & Dender regio, verzekeren wij jou dat je de juiste keuze maakt. 

Waas en Dender - immo

Water

We zijn dan misschien niet gelegen aan de zee, maar ook wij hebben enkele zalig plekjes waar je heerlijk kan vertoeven aan het water. Op een zomerse dag zijn dit ideale plekjes voor een leuke picknick, een dagje chillen met vrienden, en zo veel meer...  
Enkele van deze zalige plekken 

Natuur

Meer zin in een stevige wandeling? Of liever wat slenteren in het zonnetje? Geen nood, Waas & Dender heeft kilometers aan leuke wandelingen voor je klaar staan. 
Bossen, natuurparken, polders, ... Alles wat je wil! 

Fun & Entertainment

Zin in een dagje shoppen? Of eerder in een boeiend theatherstuk? Of liever de beentjes nog eens los gooien op een leuk festival? 
In Waas & Dender kan het allemaal! 

  • Shoppen in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas 
  • Dansen op de Beverse Feesten in Beveren 
  • Sportief zijn op Berlare Koerst in Berlare 
  • Meezingen op de Lokerse Feesten in Lokeren
  • ... 
Waasland shopping Center Sint-Niklaas Immo verkopen