Nieuwbouwprojecten

Wenst u een kersverse thuis te kopen als eigen woonst of om te investeren?

Dan kan u even snuisteren in onze nieuwbouwprojecten die we u te koop aanbieden. Bel ons gerust voor meer uitleg of een bezoekje ter plaatse!

Nieuwbouw Sint-Niklaas

Filteint in Sint-Niklaas:

Nieuwbouwproject 'Filteint' is gelegen op een prachtig groen domein, nabij scholen, winkels en openbaar vervoer en op wandelafstand van de Grote Markt. De appartementen zijn verdeeld over 4 aparte woonblokken 'LINO', 'LANA', 'KEMP' en 'SISAL'. Het aanbod aan appartementen is zeer divers gaande van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en penthouses, elk met een eigen terras en te bereiken via de lift. Verder kan je er ook energiezuinige woningen vinden. Rond het hele complex wordt een groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, waterpartij, wandelpaden en speelzone.

Klik hier voor meer info: ◆ Filteint, Sint-Niklaas ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Terneuzenwegel Sint-Niklaas:

Rustig gelegen, energiezuinig nieuwbouwproject 'Terneuzenwegel' met moderne nieuwbouwwoningen en appartementen met ondergrondse of bovengrondse autostaanplaatsen, gelegen rond een groen binnenhof en naast een prachtig stadspark van 4 hectare en dit nabij het centrum van Sint-Niklaas. De mooie appartementen beschikken over 1 of meestal 2 slaapkamers, een bovengrondse afgesloten fietsenberging en een ruim, zuidwestgericht terras. Bij het ontwerp van de woningen ligt het accent op duurzaamheid: het gemiddelde E-peil bedraagt E40 en enkele huizen zijn zelfs BEN (Bijna EnergieNeutraal). De woningen beschikken over 3 tot 5 slaapkamers en een leuke tuin met praktisch tuinhuis.

Klik hier voor meer info: ◆ Terneuzenwegel, Sint-Niklaas ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Project nieuwbouw Sint-Niklaas
Nieuwbouw te koop

Driekoningenstraat 160, Sint-Niklaas:

Ben je op zoek naar een uitstekend gelegen, energiezuinig appartement met 2 slaapkamers en ruim terras in Sint-Niklaas? Dan is dit ongetwijfeld iets voor u. Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en er werd doorgedreven isolatie en dubbel hoogrendementsglas gebruikt die voor een zeer comfortabele levensstijl met een laag energieverbruik zorgen. De centrale ligging met nabijheid van scholen, winkels en verbindingswegen is nog een extra troef.

Klik hier voor meer info over het appartement: ◆ appartement ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk uw opties!

Hoedhaar in Lokeren: 

Zeer rustig, doch centraal gelegen laagenergie-nieuwbouwappartementen en -woningen in het centrum van Lokeren op een prachtig locatie in een groene parkomgeving met vrij zicht, mooie waterpartij en verschillende zitbanken. De moderne en lichtrijke indeling, de kwalitatieve afwerking en de integratie van alle moderne technieken vormen hier slechts enkele van de sterke punten.

Klik hier voor meer info: ◆ Hoedhaar, Lokeren ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Hoedhaar nieuwbouwproject Lokeren
Nieuwbouw te koop Lokeren

Oosteindestraat in Lokeren: 

Bij deze gunstig gelegen halfopen of open nieuwbouwwoningen in Lokeren heeft u zelf nog de keuze of u ze afgewerkt of ruwbouw/winddicht aankoopt. Hoogwaardige materialen werden gebruikt waaronder hoogrendementsbeglazing. De woningen beschikken over een inpandige garage met automatische sectionaalpoort, 3 of meer slaapkamers en een tuin.

Klik op hier voor meer info over de woning in de Oosteindestraat: ◆ lot 9 ◆

Contacteer ons voor meer informatie en uw opties!

Residentie DUR - Aartstraat Hamme:

Rustig gelegen, energiezuinige nieuwbouwresidentie “DUR”, gelegen aan de rand van de Durme te Hamme. Op de voormalige site van het oude kasteel en de stijfselfabriek worden 13 kwalitatief hoog afgewerkte appartementen en 13 woningen gerealiseerd. Er zal een autoluwe en groene binnenzone gecreëerd worden met een gezellige waterpartij. Bijkomend wordt er voorzien in gratis parkeergelegenheid. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ieder appartement beschikt over een ruim terras en grote raampartijen die heel wat ruimte en licht bieden. Voor de appartementen is er een ondergrondse parkeerplaats en berging voorzien. De woningen beschikken over een garage, 3 slaapkamers en een leuke tuin. Ze worden afgewerkt met duurzame materialen en zetten sterk in op isolatie en kwaliteit.

Klik hier voor meer info: ◆ Residentie DUR - Aartstraat Hamme ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Nieuwbouw Hamme

Van Tieghemstraat 1 in Berlare: 

Ruime en luxueuze nieuwbouwappartementen met 2 of 3 slaapkamers en terras in Berlare te koop. De aanwezigheid van een lift, de garage (mogelijkheid tot aankopen t.b.v. 20.000 euro) en de centrale ligging met nabijheid van scholen, winkels en verbindingswegen zijn interessant.

Klik hier voor meer info over de appartementen: ◆ appartement 2.1 ◆ appartement 2.2 ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk uw opties!

Residentie Ouden AMI - Dorp 47 in Berlare: 

Uitstekend gelegen, modern nieuwbouwproject ‘Residentie Ouden AMI’ met zeer energiezuinige (E-peil tussen E15 en E20) en kwalitatief afgewerkte appartementen in Berlare. De aangename zonnige terrassen, de eigen keuze in afwerking en inrichting en de mogelijkheid tot aankopen van ondergrondse autostaanplaats en/of kelderberging omvatten enkele andere sterke punten.

Klik hier voor meer info: ◆ Ouden AMI, Berlare ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Nieuwbouw ERA Wonen
Nieuwbouw

Donklaan 60 in Berlare: 

Wanneer je zoekt naar een ruim en uitstekend gelegen nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras vlakbij het Donkmeer in Berlare, kan dit zijn wat u zoekt. De overdekte staanplaats (mogelijkheid tot aankopen t.b.v. 12.500), de grote bewoonbare oppervlakte (125m²) en de centrale ligging met nabijheid van scholen, winkels en verbindingswegen zijn extra troeven.

Klik hier voor meer info over de appartementen: ◆ appartement bus 3 ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk uw opties!

 

Nieuwbouw Temse

Warandestraat in Temse:

Uitstekend gelegen, moderne nieuwbouwwoningen met tuin en autostaanplaats op 50m van de Schelde te Steendorp (Temse). Sterke punten hier zijn: de hoogwaardige materialen volledig naar eigen keuze af te werken, de moderne architectuur, energiezuinigheid (EPB < E45), de vloerverwarming, de 3 tot 4 grote slaapkamers en de vele lichtinval.

Klik hier voor meer info: ◆ Warandestraat Temse ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Nieuwbouw Lokeren

Toekomstlaan in Lokeren:

Op een rustige, doch uitstekend bereikbare ligging te Lokeren worden 3 kwalitatief hoog afgewerkte, winddichte woningen gerealiseerd.
De woningen beschikken over een garage, drie slaapkamers en een leuke tuin. Ze worden afgewerkt met duurzame materialen en zetten sterk in op isolatie en kwaliteit.
De woningen worden ruwbouw/ winddicht opgeleverd, of kunnen eventueel verder naar wens afgewerkt worden.
De goede ligging, met goede verbinding naar invalswegen en E17, de energiezuinige opbouw en de grote bewoonbare oppervlakte, zijn hier slechts enkele van de troeven.

Klik hier voor meer info: ◆ Toekomstlaan Lokeren ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Welkom bij ERA Wonen

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Wonen