Nieuwbouwprojecten

Wenst u een kersverse thuis te kopen als eigen woonst of om te investeren?

Dan kan u even snuisteren in onze nieuwbouwprojecten die we u te koop aanbieden. Bel ons gerust voor meer uitleg of een bezoekje ter plaatse!

Nieuwbouw Sint-Niklaas

Filteint in Sint-Niklaas:

Nieuwbouwproject 'Filteint' is gelegen op een prachtig groen domein, nabij scholen, winkels en openbaar vervoer en op wandelafstand van de Grote Markt. De appartementen zijn verdeeld over 4 aparte woonblokken 'LINO', 'LANA', 'KEMP' en 'SISAL'. Het aanbod aan appartementen is zeer divers gaande van appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en penthouses, elk met een eigen terras en te bereiken via de lift. Verder kan je er ook energiezuinige woningen vinden. Rond het hele complex wordt een groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, waterpartij, wandelpaden en speelzone.

Klik op onderstaande adressen voor meer info (dit zijn enkele eenheden, maar u heeft nog meer keuze):
Appartementen: Landbouwersstraat 50
◆ Bus 1.0.03 ◆ Bus 2.2.02 ◆ Bus 3.0.01 ◆ Bus 3.1.02 Bus 3.1.01 Bus 3.0.02Bus 3.3.03Bus 3.1.05Bus 3.1.04 ◆ Bus 3.0.03 ◆
Woningen: ◆ August De Bontestraat 1:  Bus W2.01 ◆ Leon Vermeirestraat 23W: Bus W1.07 ◆ Willy Stevensstraat 1: Bus W1.08 ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Terneuzenwegel Sint-Niklaas:

Rustig gelegen, energiezuinig nieuwbouwproject 'Terneuzenwegel' met moderne nieuwbouwwoningen en appartementen met ondergrondse of bovengrondse autostaanplaatsen, gelegen rond een groen binnenhof en naast een prachtig stadspark van 4 hectare en dit nabij het centrum van Sint-Niklaas. De mooie appartementen beschikken over 1 of meestal 2 slaapkamers, een bovengrondse afgesloten fietsenberging en een ruim, zuidwestgericht terras. Bij het ontwerp van de woningen ligt het accent op duurzaamheid: het gemiddelde E-peil bedraagt E40 en enkele huizen zijn zelfs BEN (Bijna EnergieNeutraal). De woningen beschikken over 3 tot 5 slaapkamers en een leuke tuin met praktisch tuinhuis.

Klik hier voor meer info: Terneuzenwegel, Sint-Niklaas

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Project nieuwbouw Sint-Niklaas
Nieuwbouw Hamme

Residentie DUR - Aartstraat Hamme:

Rustig gelegen, energiezuinige nieuwbouwresidentie “DUR”, gelegen aan de rand van de Durme te Hamme. Op de voormalige site van het oude kasteel en de stijfselfabriek worden 13 kwalitatief hoog afgewerkte appartementen en 13 woningen gerealiseerd. Er zal een autoluwe en groene binnenzone gecreëerd worden met een gezellige waterpartij. Bijkomend wordt er voorzien in gratis parkeergelegenheid. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Ieder appartement beschikt over een ruim terras en grote raampartijen die heel wat ruimte en licht bieden. Voor de appartementen is er een ondergrondse parkeerplaats en berging voorzien. De woningen beschikken over een garage, 3 slaapkamers en een leuke tuin. Ze worden afgewerkt met duurzame materialen en zetten sterk in op isolatie en kwaliteit.

Klik hier voor meer info: Residentie DUR - Aartstraat Hamme

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Hoedhaar in Lokeren: 

Zeer rustig, doch centraal gelegen laagenergie-nieuwbouwappartementen en -woningen in het centrum van Lokeren op een prachtig locatie in een groene parkomgeving met vrij zicht, mooie waterpartij en verschillende zitbanken. De moderne en lichtrijke indeling, de kwalitatieve afwerking en de integratie van alle moderne technieken vormen hier slechts enkele van de sterke punten. (Reeds 75% van de appartementen verkocht en de laatste 2 woningen wachten nog op een nieuwe eigenaar!)

Klik op onderstaande adressen voor meer info (dit zijn enkele eenheden, maar u heeft nog meer keuze):
Appartementen: Hoedhaarstraat 15-21
◆ Bus 0207 ◆ Bus 0305 ◆ Bus 0302 ◆
Woningen: Hoedenmakerstraat 10-38
◆ Bus W12 ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Hoedhaar nieuwbouwproject Lokeren
Nieuwbouw te koop Lokeren

Oosteindestraat in Lokeren: 

Bij deze gunstig gelegen halfopen of open nieuwbouwwoningen in Lokeren heeft u zelf nog de keuze of u ze afgewerkt of ruwbouw/winddicht aankoopt. Hoogwaardige materialen werden gebruikt waaronder hoogrendementsbeglazing. De woningen beschikken over een inpandige garage met automatische sectionaalpoort, 3 of meer slaapkamers en een tuin.

Klik op onderstaande adressen voor meer info (dit zijn enkele eenheden, maar u heeft nog meer keuze):
Woningen: Oosteindestraat
◆ lot 7 ◆ lot 9 ◆

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de keuzemogelijkheden!

Dorp 4 in Berlare:

Het nieuwbouwproject 'Residentie Laurierblad’ heeft nog 2 moderne appartementen en 2 handelspanden in de aanbieding. Je kijkt er uit op het prachtige kasteel, het kasteelpark, oranjerie, de kerk en/of het groen aangelegd binnenplein en de bossen achteraan. Het is gelegen in het centrum van Berlare op wandelafstand van scholen, winkels, restaurants en openbaar vervoer. Ook hier bieden ze u een hoogwaardige afwerking en werd er energiezuinig gebouwd (alle E-peilen bevinden zich onder de E45).

Klik op onderstaande adressen voor meer info:
Appartementen: Dorp 4
◆ Bus 00.03 ◆ 
Handelspanden:
◆ Bus 00.01 

Contacteer ons voor meer informatie!

Nieuwbouw te koop Berlare
Nieuwbouw Temse

Warandestraat in Temse:

Uitstekend gelegen, moderne nieuwbouwwoningen met tuin en autostaanplaats op 50m van de Schelde te Steendorp (Temse). Sterke punten hier zijn: de hoogwaardige materialen volledig naar eigen keuze af te werken, de moderne architectuur, energiezuinigheid (EPB < E45), de vloerverwarming, de 3 tot 4 grote slaapkamers en de vele lichtinval.

Klik hier voor meer info: Warandestraat Temse

Contacteer ons voor meer informatie en bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden!

Welkom bij ERA Wonen

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Wonen