Het verhaal van Johan Daleman

Johan contacteerde maar liefst 3 verschillende makelaars. Hij koos uiteindelijk voor ERA Wonen. Benieuwd naar hoe snel we zijn woning verkochten? 

"Een huis met zicht op het Heidebos in Moerbeke, wie zou daar niet van dromen... Reeds meer dan 30 jaar woonde ik in dit huis, maar mijn eigen droom liet me niet los. Een appartement, gelijkvloers, met een tuintje tot aan het water… Daar droomde ik van. Ik leerde een nieuwe liefde kennen en in dezelfde periode stond er een project op stapel voor een kleinschalig appartementsgebouw, jawel aan de Moervaart. Dit kon ik niet laten voorbijgaan. Na lang praten met mijn vriendin besliste ik om mijn huis aan het Heidebos te verkopen.

Maar hoe begin je daaraan? Na wat opzoeken op internet, weet je al vlug dat er heel wat komt bij kijken. Na wat aarzelen, nam ik contact op met een immobureau. Al vlug werden het er drie om zo een juiste prijs in te schatten. We besloten om met ERA Wonen in zee te gaan. Hun professionele aanpak, hun eerlijke en ongedwongen manier van werken hebben de doorslag gegeven. Na de nodige info en afspraken werd de verkoop officieel aangekondigd. Vijf dagen later was het huis verkocht. We zijn heel tevreden dat we met ERA deze verkoop hebben kunnen realiseren. Als mensen in de toekomst zullen vragen of ik iemand ken voor de verkoop van hun huis, één naam: ERA Wonen!"


Droom jij net zoals Johan van een gelijksvloers nieuwbouwappartement? ERA Wonen heeft een ruim aanbod nieuwbouw te koop
Twijfel je ook met welke partner je in zee zou gaan voor de verkoop van jouw woning? Laat ons eens samen zitten voor wat uitleg en een tasje koffie. Neem gerust contact met ons op.