Het verhaal van Carine

Na haar huis eerst eigenhandig op de markt te zetten, besloot Carine toch ERA Wonen onder de arm te nemen. Hiermee kon ze ineens meegenieten van het succes van de ERA Open Huizen Dag!  Lees onder de foto verder waarom. 

"Als de beslissing valt om je huis te verkopen, heb je meestal 2 opties: je pakt het zelf aan of je kiest een makelaar. Dapper als ik ben koos ik voor het eerste. Een paar maanden later, na veel rompslomp, tijdverlies en een paar illusies armer besloot ik mijn dapperheid te laten varen en een makelaar onder de arm te nemen. Mijn keuze viel op ERA Wonen, door hun uitstraling (nette moderne verkoopborden), hun netwerk verspreid over het ganse land en hun grote klantenportefeuille was ik ervan overtuigd dat zij de geschikte kandidaat-koper voor mijn huis zouden vinden. Wat mijn vraagprijs betrof (door notaris bepaald), hebben ze me subtiel met mijn voetjes op de grond gezet en een nieuwe realistische schatting gemaakt, dus het verhaal dat alle makelaars te hoog schatten ‘om hun % te halen’, kan ik hier volledig tegenspreken. Hun klantenservice vind ik ook een groot pluspunt, kandidaat-kopers krijgen na de rondleiding een boekje mee naar huis met foto’s, tekst en uitleg zodat ze thuis nog eens alles rustig kunnen nakijken. Ook op hun website vind je mooie gedetailleerde foto’s en de nodige info terug. In de periode dat mijn huis te koop stond, werd er een ERA Open Huizen Dag georganiseerd, dat was dus mooi meegenomen. Zelf werd ik op de hoogte gehouden via telefoon, e-mail en een ERA-verkoopverslag, zo kon ik perfect opvolgen wanneer en wie er naar de woning kwam kijken, alsook de opmerkingen die er gemaakt werden bij de bezichtigingen. Altijd leerrijk ;-).

En… zoals ik verwacht had, vonden zij de geschikte koper. Dus waar míjn hoofdstuk zich afsloot zal nu voor een jong koppel een nieuw hoofdstuk beginnen. Veel geluk Stan en Delphine! Bedankt ERA Wonen!"


Wil jij net zoals Carine jouw woning verkopen tijdens de ERA Open Huizen Dag? Leer deze succesformule kennen en ontdek de 4 data van de ERA Open Huizen Dagen in 2020.