CEO ERA Johan Krijgsman komt naar Gent

Johan Krijgsman (36), CEO van ERA, opent twee nieuwe ERA kantoren. Krijgsman kiest voor een overname van twee bestaande kantoren van ERA RYCKAERT, in Gent en Gavere. Vanaf 1 april worden deze vestigingen officieel ERA WONEN. “Die overname is een logisch gevolg van de groei die we de laatste jaren hebben doorgemaakt.”

ERA is met meer dan 140 kantoren en 575 medewerkers duidelijk marktleider in de Belgische vastgoedsector. CEO Johan Krijgsman staat intussen drie jaar aan het roer bij hoofdkantoor ERA. “Sinds de start van het ERA 2.0-verhaal in 2019 hebben we een enorme inhaalbeweging gemaakt, met maar liefst 60% organische (!) groei. Die groei en ambitie willen we verderzetten.” 

Met de overname wil de CEO van ERA het marktleiderschap van ERA verder uitspelen. “We gaan voor meer verankering in de centrumsteden. Met een nieuw headquarter, een historisch stadspaleis in het centrum van Gent, is de toon alvast gezet.” En daar stopt het niet, want de ambities liggen hoog: “Tegen eind 2025 willen zeker zes bijkomende kantoren in het Gentse. En daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel op vlak van sales, marketing en administratie”, aldus Krijgsman.

De huidige managers van ERA RYCKAERT, Luc Ryckaert en Bart Criel, zien de overname als een logische volgende stap. “In deze cruciale regio geven we graag het vertrouwen aan de CEO van ERA zelf. Onze medewerkers blijven werkzaam in de kantoren én ze worden door Johan Krijgsman bijgestaan met extra opleidingen en expertise.”

Naast Gent en Gavere heeft ERA RYCKAERT ook nog kantoren in Assenede en Zelzate. “Die twee ERA kantoren blijven wel onder onze vleugels. We kennen de streek door en door en focussen liever op verdieping in deze regio’s.” De verantwoordelijken gaan dus graag mee in de ambitieuze plannen van de CEO. “We kijken uit naar een fijne samenwerking met Johan, die echt weet waar hij naartoe wil. Zijn visie motiveert en dat maakt ERA nog beter en nog professioneler.”

Krijgsman: “ERA werkt samen als één onderneming. Op bepaalde locaties ben ik eigenaar of meerderheidsaandeelhouder, maar we blijven uitstekend samenwerken met onze franchiseleden om te groeien. ERA is nu een hybride organisatie en dit zorgt voor een krachtig succesverhaal. Ondanks de economische uitdagingen heb ik alle vertrouwen in een uitstekend 2023, want the best is yet to come!”

Wat is de missie van ERA?

Met de ‘house of real estate’ wil ERA de referentie in het vastgoed zijn in België. Dit dankzij een levenslange relatie met de klant over alle domeinen in het vastgoed heen. Hoe? Door te focussen op ‘digital meets human’. De onderneming beschikt al vanaf dag één over een eigen opleiding met de ERA ACADEMY. Zo wil ERA iedereen de mogelijkheid bieden om de beste versie van zichzelf te worden. ‘Work hard, play hard’ is niet voor niets één van onze motto’s. We werken hard en maken veel impact. Het voelt aan als een spel, waardoor we ook volop kunnen genieten van de mooie momenten.

En het doel is duidelijk: winnen is belangrijker dan deelnemen. Together, we go for gold!

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Wil je een leuke werkplek met topcollega’s rondom jou? Ben je gebeten door de vastgoedsector? En heb je zin om, als kers op de taart, deel uit te maken van de grootste vastgoedfamilie van België?

Bij ERA kom je terecht in een aangename omgeving waar we ons steeds voor 100% inzetten voor onze klanten, medewerkers en collega’s. Bovendien interesseert half werk ons niet. We helpen je graag om je voortdurend te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Jouw droomjob is zo gevonden bij ERA!