Winnaar Award for Service Excellence 2018 én 2019!

ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw heel wat Awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

ERA Vita uit Merchtem mocht de “ERA Award for Service Excellence” in ontvangst nemen. Deze trofee wordt uitgereikt aan de 3 makelaars uit het ERA netwerk die samen met hun team uitblinken in klantvriendelijkheid, -behulpzaamheid en -service. Hierdoor worden zij door hun klanten bij de “Klantentevredenheidsenquête” extra gewaardeerd. Hun professionaliteit, juiste waardering van het vastgoed en reputatie spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol.

Nathalie en Christoph Fierens, zaakvoerders van ERA Vita zijn terecht trots op deze Award for Service Excellence: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning; We blijven ons altijd inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

De directie van ERA Belgium wenst alle winnaars van harte proficiat met deze uitzonderlijke prestaties! “De ERA Awards zijn een oprechte erkenning van de ERA kantoren en hun medewerkers die zich gedurende het afgelopen jaar met hun inzet, doorzettingsvermogen, oog voor details en een bijzondere aandacht en zorg voor hun klanten hebben ingezet. Wij zijn dan ook enorm fier op hun! ” Johan Krijgsman, CEO ERA Belgium.

Tevreden over onze service? Spread the word!

Na het tekenen van de compromis/akte vragen we onze kopers en verkopers om een woordje te schrijven over onze samenwerking.

Lees onze Google Reviews op Google.be of op onze Facebookpagina.

 

TOP 3 ERA BELGIE

Welkom bij ERA Vita

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vita