Verkopen

Laat u als verkoper overtuigen door de kwalitatieve service die u van een ERA-makelaar kan verwachten. Eerst een vooral luisteren wij naar de behoeften die u heeft als verkoper. We zorgen ervoor dat alle juiste verkoopsdocumenten voor u in orde worden gebracht. Eenmaal dat geregeld is maken wij uitgebreid publiciteit voor uw woning via offline én online kanalen. U hoeft zelfs niet aanwezig te zijn tijdens de huisbezoeken. Daar zorgt ERA Visitas voor ! 

Om uw woning zo snel mogelijk bij de juiste koper te krijgen, beschikken wij over een aantal doorslaggevende troeven.

1. Zorgeloos (ver)kopen met de ERA Comfort Garantie 


In samenwerking met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman ter plaatse om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 1 jaar na het ondertekenen van de akte. 

De ERA Comfort garantie is een unieke service voor kopers en verkopers van vastgoed. Dit is een primeur in België, want ERA is de eerste en de enige die u dergelijke garantie kan bieden. Op deze manier zorgen we ervoor dat u zorgeloos uw woning kan kopen of verkopen! 

Lees hier over de ERA Comfort Garantie. 

ERA Comfort Garantie

2. Ontdek wie interesse heeft in uw woning via onze ERA Koperwachtzaal.


Voor de kopers die het willen, maken wij een zoekopdracht aan. Dit houdt in dat we ingeven of ze een appartement of huis zoeken, hoeveel slaapkamers, in welke prijsklasse, in welke regio, ... Wanneer we een nieuw pand in ons aanbod binnen krijgen dat aan hun eisen voldoet, krijgen zij als eerste een mail met het nieuwe pand. Dit betekent dat ze al op de hoogte zijn vooraleer de woning op de immosites gepubliceerd wordt! Op deze manier hebben we momenteel ongeveer 20 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal.

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers dus aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u? 

Vul hier de gegevens over uw woning in en krijg onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoek-opdrachtenbestand!

3. Succes verzekerd met de ERA Open Huizen Dag.


ERA Visitas doet altijd mee met de ERA Open Huizen Dag die 3 keer per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn. Doordat we met het ganse Belgische netwerk samenwerken om deze opendeur te laten slagen, is het een heus nationaal event en kan een kandidaat-koper er niet naast kijken. De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers, dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht, want 1 op 4 verkopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper. 

Meer over de ERA Open Huizen Dagen lees je hier.

Wil je deelnemen en jouw huis openstellen voor een groot publiek ? Dat kan je hier.

4. Een realistisch beeld van uw woning met de Virtual Tour.


Dankzij de Virtual Tour krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw eigendom. Dit houdt in dat ze een virtuele rondleiding krijgen in uw woning of appartement. Via panoramische filmpjes krijgen ze een realistisch beeld van de indeling, de positie en het volume van de kamers. Je stapt met andere woorden binnen in een virtuele wereld, die echt en zeer overtuigend overkomt. Dankzij deze rondleidingen zorgen we ervoor dat enkel de zeer geïnteresseerde kandidaten om een bezoek ter plaatse vragen. Dit zorgt ervoor dat we enkel kwaliteitsvolle bezoeken doen en u, als verkoper, minder tijd hoeft vrij te maken om de mensen te verwelkomen. 

Lees meer over onze Virtual Tour.

ERA Virtual Tour

Welkom bij ERA Visitas

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Visitas