Publiciteit

Verkopen - Publiciteit

Ook het ERA netwerk biedt u heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren kunnen elkaar adviseren en versterken. Dat betekent concreet dat u ook de steun geniet van het hele nationale netwerk van meer dan 100 kantoren.

In eerste instantie maken we gebruik van onze ERA Mariage-tool. Via de interactieve Woonwenstoets op de ERA-website bepalen kandidaat kopers aan welke voorwaarden en criteria hun toekomstige woning moet voldoen.

Zo bouwen ERA makelaars een uitgebreid bestand (lees “wachtzaal”) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de verkoopmarkt wordt aangeboden.

De publiciteit begint voor ons zeer dicht bij huis, namelijk in de etalages van onze kantoren te Dilbeek en Ternat

Meerdere malen per jaar organiseert ERA de nationale Open Huizen Dag, die een vaste waarde in het Belgisch immobiliënlandschap is. Voor elke Open Huizen dag zetten wij een opvallende mediacampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met regionale mailings en folders. Voor u als verkoper de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen, met een serieuze kans op resultaat.

Uiteraard wordt uw woning in de kijker geplaatst door gebruik te maken van de traditionele digitale media zoals

Voor de betere woningen is eveneens de koper aan het goede adres want een Era makelaar biedt optioneel woningen aan met het Koper Garantie Plan. Uit onderzoek blijkt dat deze woningen gemiddeld 6,7% meer waard en 20% sneller verkocht zijn! En daar kan u als eigenaar alleen maar beter van worden.

Sinds 2014 wordt ook ons Immoooooh “ magazine drie maal per jaar in ruim 65.000 bussen in de Vlaamse rand rond Brussel verspreid. Dit gebeurt telkens in de weken voorafgaand aan de nationale ERA Open Huizen Dag

Wij stralen graag kwaliteit en professionaliteit uit op uw potentiële kopers. Dankzij de sprekende kleuren, heldere lay-out en uitgekiende plaatsing valt ons ERA Verkoopbord meteen op in het straatbeeld. Zo zien geïnteresseerden meteen dat uw vastgoed te koop wordt aangeboden.

Wij verspreiden ook de magie van uw woning in uw buurt. Buren maken vaak de beste mond-tot-mondreclame voor onroerend goed dat te koop staat. Als ze zelf graag in uw wijk wonen, laten ze dat met plezier weten aan iemand anders die een woning zoekt.

Daarom heeft ERA een speciale mailing gecreëerd om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken: de Magic kaart.

 

Terug naar Verkopen  

Welkom bij ERA Visie Plus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Visie Plus