Onze klanten aan het woord

 

 

Familie Bovy-Tondeur – Kasteelstraat 56 te Dilbeek

De verkoop van een huis is één van de belangrijkste financiële beslissingen die men in zijn leven moet maken. Om deze reden is het dan ook van uiterst belang deze zaak toe te vertrouwen aan mensen met vakkennis. Er zijn verschillende immobiliën kantoren langs geweest om hun plan van aanpak toe te lichten. ERA Visie Plus kreeg echter onze voorkeur door hun professionalisme: een gedetailleerd schattingsverslag, een professionele fotoreportage, de knowhow van hun medewerkers en vooral accurate informatie. We zijn eveneens uitermate tevreden van de vlotte en transparante communicatie die gehanteerd werd door de medewerkers die ons dossier behartigd hebben. Eén woord “TOP”! Wij willen graag het ERA Visie Plus team hartelijk bedanken en vooral sterk aanbevelen!

 

 

 

Dhr. & Mevr. Vandersmissen – Cornelis – Rumoldusstraat 54 te Schepdaal

Onze woning stond al 6 maanden zonder succes te koop via een andere makelaar. De samenwerking met ERA Visie Plus was een echte verademing en de manier van aanpak echt dag en nacht verschil. De prachtige voorstelling  van on huis vormde  een echte meerwaarde; de algemene communicatie en onderhandelingen met de kopers gebeurden op een professionele en resultaatgerichte manier. 5 weken laterwas de verkoop rond. Sterk werk, ERA Visie Plus!

 

 

Mevr. Suzanne Vanderstukken – Peter Benoitstraat 19 te Ternat

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met het team van ERA Visie Plus. Hun professionele aanpak en de manier om met verkoper en koper te communiceren in een sfeer van wederzijds vertrouwen is super! Mijn huis was binnen een termijn van 1 maand verkocht en dit voor een heel mooie prijs. Zo kon ik mijn verhuis naar een appartement zorgeloos verder voorbereiden en kan ik tevreden vertrekken naar mijn nieuwe woonst.

Welkom bij ERA Visie Plus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Visie Plus