Nieuwbouwprojecten

Zorgeloos investeren kan als u kunt vertrouwen op ons ervaren team dat u op een professionele manier zal begeleiden en een antwoord zal geven op al uw vragen en dit zowel op juridisch, fiscaal als op bouwtechnisch vlak. Zowel ons immokantoor in Dilbeek als in Ternat waarborgt u dat ieder project nauwlettend in de gaten wordt gehouden inzake locatie, zicht op meerwaarde en rendement, kwaliteitsafwerking met duurzame materialen, energienormen, solvabiliteit van de ontwikkelaar en strikte controles van alle juridische waarborgen (Wet Breyne, bankwaarborgen en aansprakelijkheid).

Een overzicht van onze huidige projecten:


 

Residentie Brasser te Schepdaal

Residentie “Brasser” is een kleinschalig nieuwbouwproject met 8 comfortabele en stijlvolle 2-slaapkamerappartementen met woonoppervlaktes die variëren van 85 m² tot 110 m².

Het open karakter van het gebouw, omringd door een groen kader, creëert een gevoel van rust en een heel eigen thuisgevoel. Ook de eigentijdse en doordachte vormgeving van de appartementen draagt daartoe bij.

In Residentie “Brasser” geniet elke bewoner van de mooi aangelegde tuin die toegankelijk is voor alle bewoners van het gebouw. Bovendien beschikt elk appartement over een eigen privatieve buitenruimte. Elk appartement op de verdieping heeft een terras waar het aangenaam vertoeven is dankzij de uitstekende oriëntatie. De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een terras en privé-tuintje. Op de ondergrondse verdieping bevinden zich de 8 parkeerplaatsen/garageboxen en kelders.

Had u graag meer informatie over Residentie BRASSER ? Wij staan u graag te woord!

Op www.residentie-Brasser.be vindt u alvast een eerste voorstelling van dit uitzonderlijke project!

Residentie Dr. Roosens te Roosdaal

“Dokter Roosens“ is een kleinschalig nieuwbouwproject met 15 uiterst comfortabele en stijlvolle 2- en 3-slaapkamerappartementen met oppervlaktes die variëren van 93 m² tot 145 m². 

De uitstekende ligging combineert het beste van twee werelden: een open groene tuinzone én het marktplein van Roosdaal op wandelafstand. De talrijke brede raampartijen verzekeren een maximale lichtinval, en de grote, zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel. 

Onze BEN-appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte stijl- en energiestudie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy met een zeer gunstige energieprestatie (maximum E-20). 

Op www.residentie-dokterroosens.be vindt u alvast een eerste voorstelling van dit uitzonderlijke project!

Had u graag meer informatie over Residentie DOKTER ROOSENS ? Wij staan u graag te woord!


 

Nieuwbouwproject Vondelen te Denderhoutem

5 stijlvolle en eigentijdse nieuwbouwwoningen.

Elke woning beschikt over een grote leefruimte met open keuken, en biedt rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin via een groot schuifraam, inkomhall met toilet, vestiairehoek, trap en berging. Op de eerste verdieping vindt u een aparte toilet, 3 ruime slaapkamers met voldoende ruimte voor kasten en/of bergruimte. Een top afgewerkte badkamer met douche en bad.  Tot slot heeft u ook een zolderverdieping die  voor extra bergruimte zorgt. 
Elke woning beschikt ook over een privatieve garage en oprit, hierdoor kan je steeds je wagen op een veilige plek kwijt zonder te moeten zoeken achter een parkeerplaats. 

Binnenafwerking is nog te kiezen volgens uw persoonlijke smaak. Mooie afwerkingsbudgetten voor keuken, badkamer en vloeren. Uitstekende energieprestatie.

Residentiële en rustige toplocatie, met lokale handelszaken, scholen en sportinfrastructuur op slechts een boogscheut verwijderd. De halte voor de buslijn ligt op slechts 200m van uw voordeur. 

Neem zeker eens een kijkje op www.vondelen.info   
U wenst meer te weten ? Een vrijblijvende presentatie op maat ? Geef ons een seintje ! Ons team staat klaar om u persoonlijk te adviseren en begeleiden. 


Hof ter Smissen te Dilbeek

Hof ter Smissen is een nieuwbouwproject met 29 comfortabele woningen verdeeld over 4 gebouwen. Er zijn 4 types van woningen te koop. In elke woning vindt u een aangename eet- en leefruimte met open keuken. De woningen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy. De architectuur en groene omgeving zorgen voor een uniek project waar je in alle rust kan thuiskomen.

Hof ter Smissen zal ook BEN worden, een Bijna Energie Neutrale woning, met andere woorden: duurzaam en kwalitatief wonen, goed voor het milieu en de portemonnee.

Hof ter Smissen: Eindelijk Thuis!

Ontdek snel meer info op onze projectwebsite www.hoftersmissen.info !


Residentie De Hertog te Ternat

Residentie De Hertog ligt pal in het centrum van Ternat, een groene gemeente op 20 km van Brussel. Er zijn verschillende woonvormen met 1 of 2 slaapkamers, die baden in het natuurlijk licht!

De locatie grenst aan de gezellige markt met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. 

Laat je nog meer overtuigen via de website van het project!

www.residentie-dehertog.info


 

Project Lupulus te Asse

Tijdloos en kwaliteitsvol wonen in het hart van de bruisende dorpskern van Asse.

Maak kennis met Project Lupulus, een nieuwbouwproject in het centrum van Asse.
Op een boogscheut van Brussel en te midden van de Brabantse kouters.
30 klasse-appartementen van 1, 2 of 3 slaapkamers met tuin of terras.

Bijna verkocht? Neem dan een kijkje op www.projectlupulus.be


 

Welkom bij ERA Visie Plus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Visie Plus