Nieuwbouw

Zorgeloos investeren kan als u kunt vertrouwen op ons ervaren team dat u op een professionele manier zal begeleiden en een antwoord zal geven op al uw vragen en dit zowel op juridisch, fiscaal als op bouwtechnisch vlak. Zowel ons immokantoor in Dilbeek als in Ternat waarborgt u dat ieder project nauwlettend in de gaten wordt gehouden inzake locatie, zicht op meerwaarde en rendement, kwaliteitsafwerking met duurzame materialen, energienormen, solvabiliteit van de ontwikkelaar en strikte controles van alle juridische waarborgen (Wet Breyne, bankwaarborgen en aansprakelijkheid).

Een overzicht van onze huidige projecten:


 

Residentie Neerom te Meise

Residentie Neerom ligt aan de rand van het Nerompark. Het is een park in landschappelijke stijl van circa 9,5 hectare met een visvijver. De waarde van deze groenzone is uniek door zijn bijzondere fauna, flora en schoonheid. Aan de straatkant worden de 3 gebouwen in het groengebied ingeplant en aan de achterzijde ligt het park.

Residentie Neerom bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Meise en deelgemeente Wolvertem, – een top locatie. Hier woont u rustig, in stijl, vlakbij de Brusselse binnenstad én aan de grote invalswegen.

Gewoon wonen maar dan met meer luxe, dat is waar we naartoe werken. Iedere bewoner het zo comfortabel mogelijk maken, zodat zorgeloos een alledaags begrip vormt binnenin Residentie Neerom.

Iedere woning is toegankelijk voor elke 65-plusser, ook indien er nog geen zorgbehoefte nodig is.

Bekijk ons aanbod via www.residentie-neerom.be


 

Project Lupulus te Asse

Tijdloos en kwaliteitsvol wonen in het hart van de bruisende dorpskern van Asse.

Maak kennis met Project Lupulus, een nieuwbouwproject in het centrum van Asse.
Op een boogscheut van Brussel en te midden van de Brabantse kouters.
30 klasse-appartementen van 1, 2 of 3 slaapkamers met tuin of terras.

Bijna verkocht? Neem dan een kijkje op www.projectlupulus.be

 


 

Residentie De Prins te Lennik

Residentie DE PRINS is een uitzonderlijk nieuwbouwproject met 18 ruime exclusieve appartementen en kantoorruimten. De kwaliteitsvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers genieten van een hoge afwerkingsgraad en zijn het resultaat van een weldoordachte studie die een evenwicht creëert tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy.

De tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel. Perfecte energieprestatie met een maximum E-peil van E33 (actuele norm is E50) met energiezuinige en geothermische vloerverwarming en passieve koeling.

De uitstekende ligging van residentie DE PRINS combineert het beste van twee werelden: een open groene tuinomkadering én het marktplein van Sint-Kwintens-Lennik op wandelafstand (200 m).
Uw aankoop in Residentie DE PRINS is een ideale investering, met een bijzonder interessant meerwaardepotentieel.

Had u graag meer informatie over Residentie DE PRINS ? Wij staan u graag te woord ! Neem alvast een kijkje op onze projectwebsite !


 

Residentie Feliz te Groot-Bijgaarden

Residentie FELIZ ligt op 300 meter van het centrale dorpsplein van Groot-Bijgaarden met zijn lokale handels- en horecazaken. De 2 gebouwen met elk 14 appartementen worden gebouwd langs een nieuwe toegangsweg die loodrecht aansluit op de Bosstraat, zodat elk appartement geniet van een ideale en open oriëntatie naar het zuiden. Ondergronde parkeerplaatsen en kelders.

Residentie FELIZ combineert energiezuinig en duurzaam wonen met een zonnige oriëntatie en uitstekende bereikbaarheid. Wonen op wandelafstand van de dorpskern betekent natuurlijk boodschappen te voet kunnen doen of met de fiets, of genieten van een aperitiefje en lunch op het dorpsplein. Zonder dagelijkse stress vertrekken naar de kinderopvang, school, sporthal, muziekschool en bovendien een ruime keuze aan openbaar vervoer voor uw woonwerkverkeer, met een vlotte verbinding naar de Brusselse ring.

Klik hier voor een virtueel bezoek of neem een kijkje op de projectwebsite.


 

 

 

Residentie Rivieren te Ganshoren

Residentie RIVIEREN biedt comfortabel en rustig wonen in een kleinschalig en kwaliteitsvol nieuwbouwproject met 13 ruime appartementen en 6 woningen met  zon georiënteerde, ruime terrassen (oost/west) of privatieve tuintjes (oost), eigen kelder en garage/parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De binnenafwerking van ieder appartement en iedere woning is volledig naar eigen keuze volgens het lastenboek.

Residentiële topligging in een aangename gemeente met lokale handelszaken, supermarkten en de populaire Jetse zondagsmarkt op wandelafstand. In de nabijheid van het Albert Park, Boudewijnpark, Moeras van Jette-Ganshoren en Elizabethpark. Het station van Jette ligt op amper 12 minuten te voet. Perfecte bereikbaarheid via de Brusselse ring (5 min).

Dit unieke project wordt gebouwd met aandacht voor energie, milieu en duurzaam wonen en met respect voor alle eisen inzake een uitstekende energieprestatie en een gezond binnenklimaat.

Lees meer


 

Welkom bij ERA Visie Plus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Visie Plus