Nieuwbouw

Residentie 'Viridi'

Viridi is afgeleid van het Latijnse "viridis", wat "groen" betekent. Dat is ook meteen één van de troeven van dit bouwproject. Op een boogscheut van het Mechelse centrum wordt een braakliggend binnengebied omgetoverd tot een residentiële, groene oase. In dit wooncomplex geniet u bovendien van een ideale ligging, centraal tussen Antwerpen en Brussel en met openbaar vervoer, scholen en winkels in de directe omgeving.

Uniek in dit project zijn onze meegroei-appartementen. U koopt een appartement dat heel uw leven met uw veranderde behoeften kan meegroeien, van jong gezin tot in uw oude dagen. Zo is het appartement voorzien van domotica, verzonken douche, voorbereiding voor rolstoel, enzovoort. Mits minimale investering kan het appartement aangepast worden om de toegankelijkheid te bewaren.

Via onderstaande link kan het volledige project in detail bekijken, inclusief foto's, plannen, lastenboeken, oppervlaktes, prijzen,...:

http://nieuwbouw.era.be/results/residentie-viridi/

Project Walem

Dit project werd begin 2018 gerealiseerd en omvat 8 stijlvolle en hedendaagse appartementen. De appartementen beschikken allen over een volledig ingerichte keuken en badkamer, 1, 2 of 3 slaapkamers, berging, apart toilet, ondergrondse garage, kelderberging, ruime fietsenstalling, terras of tuin. Ze zijn hebben allemaal een mooie oppervlakte in zowel de leefruimtes, badkamers als slaapkamers.

De architectuur van het gebouw heeft een tijdloos en strak karakter. De duurzame materialen die aangewend worden en de afwerking benadrukken de zorg voor detail en kwaliteit. 

Een bijkomende meerwaarde is daarenboven de ideale ligging nabij het centrum.

http://nieuwbouw.era.be/results/project-walem/ 

Residentie 'De Laurier'

Op wandelafstand van het centrum van Mechelen en met een uitstekende treinverbinding wordt dit braakliggend perceel tuin omgetoverd tot een kleinschalig project met 8 appartementen en een rustgevende landschapstuin.
De architect heeft zich kunnen uitleven en het resultaat is een modern gebouw waarbij de leefruimtes en terrassen gericht zijn op de zonnekant.

AANBOD

- 8 appartementen met een oppervlakte tussen 88m² en 99m²
- Gelijkvloers appartementen hebben elk een mooi stukje tuin
- Elk appartement heeft een private kelder, inbegrepen in de prijs
- Terrassen gericht naar de zuid-west kant
- Mogelijkheid tot aankoop van meerdere ondergrondse autostaanplaatsen
- Mooi aangelegde binnentuin die rust uitstraalt
- Gelegen weg van de straatkant
- Op wandelafstand van centrum en station

http://nieuwbouw.era.be/results/residentie-de-laurier/

Residentie 'De Lepelaar'

De residentie is een exclusief woonproject dat wordt opgetrokken in het hartje van Mechelen. Gelegen aan de Dijle, met zicht op de oude Stad, is deze toplocatie een uitgelezen plaats voor wie luxueus, rustig en toch centraal in Mechelen wil wonen. Residentie “De Lepelaar” werd deels opgetrokken op de fundamenten van het gelijknamige gebouw uit 1519, dat meer dan 4 eeuwen de skyline van Mechelen bepaalde, maar dat op het einde van W.O. II tijdens een bombardement verwoest werd.

De promotor heeft ervoor geopteerd om deze exclusieve en historische ligging te combineren met een sterke hedendaagse architectuur, met een hoogwaardige kwalitatieve afwerking. Lucht, licht en privacy, een combinatie die perfect mogelijk werd gemaakt dankzij de keuze van de promotor voor kwalitatieve isolatiematerialen voor gevels, wanden en vloeren in functie van hun akoestische en thermische prestaties. De specifieke keuzes ter bevordering van de veiligheid en comfortalsook de zorgvuldig uitgewerkte technische installaties versterken de privacy en leefkwaliteit van de bewoners.

Het volledige nieuwbouwproject bestaat uit 4 stadswoningen, 1 handelsruimte, 7 appartementen, ondergrondse autostaanplaatsen en fietsenberging.

http://nieuwbouw.era.be/results/de-lepelaar/

Residentie 'De Wasserij'

In Willebroek, het hart van het Scheldeland, ontwikkelt Projant het project ‘De Wasserij’. Hier worden dertien 1 tot 2 slaapkamer appartementen en zeven 1 tot 3 slaapkamer blokwoningen, met elk hun parkeerplaats, gebouwd. Met zowel Brussel als Antwerpen op slechts een kwartiertje rijden kan het project ‘De Wasserij’ uiterst centraal en makkelijk bereikbaar worden genoemd. Hierdoor dus ideaal voor starters en jonge gezinnen die werken in de grootsteden, maar in hun vrije tijd toch willen terugtrekken naar de rust en groene omgeving die Willebroek zeker te bieden heeft.

AANBOD

- 13 appartementen met een oppervlakte tussen 65m² en 122m²
- 1 à 2 slaapkamers
- 7 woningen met een oppervlakte tussen 85m² en 128m²
- 1 à 3 slaapkamers
- Mogelijkheid tot aankoop van meerdere ondergrondse autostaanplaatsen
- Mooi aangelegde binnentuin die rust uitstraalt
- Gelegen weg van de straatkant
- Gelegen in het centrum van Willebroek

http://nieuwbouw.era.be/results/residentie-de-wasserij/

Residentie ‘Ter Donk’

Nabij het Donkmeer te Berlare werd deze residentie opgetrokken. Het kleinschalige gebouw omvat vier 1 tot 2 slaapkamer appartementen. Er werden reeds 2 appartementen verkocht in dit gebouw.
Elk appartement beschikt over een zuidwest gericht terras tussen 4,5m² en 5,5m². De appartementen werden reeds afgewerkt met duurzame materialen.

AANBOD

- 4 appartementen met een oppervlakte tussen 97m² en 125 m²
- 1 à 2 slaapkamers
- Mogelijkheid tot aankoop van achteraan gelegen overdekte autostaanplaats
- Mogelijkheid tot aankoop van private berging
- Gelegen nabij het gekende ‘Donkmeer’
- Gelegen nabij alle faciliteiten (openbaar vervoer, restaurants, winkels,…)

http://nieuwbouw.era.be/results/ter-donk/

 

Welkom bij ERA Vijfhoek

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vijfhoek