Nieuwbouw

Residentie 'De Munt'

Dit nieuwbouwproject van assistentiewoningen biedt u ruime service appartementen aan in een modern wooncomplex. Het gebouw wordt gebouwd met hoogstaande architectuur in het bruisende stadscentrum van Mechelen.
In totaal worden er 17 service appartementen gebouwd waarvan 3 met eigen tuin, 11 ondergrondse autostaanplaatsen welke bereikbaar zijn via een autolift, 11 private bergingen, gemeenschappelijke fietsenstalling en een gemeenschappelijke ruimte. Alle wooneenheden beschikken over een terras. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 68m² tot 105m². De penthouses hebben een oppervlakte van circa 115m² tot 137m².

Zorg- of assistentie-appartementen:
Alle appartementen zijn uitgetekend om de oude dag hierin te kunnen doorbrengen. Er zijn extra brede gangen en deuren, inloopdouches, noodknoppen,... voorzien.
Er is een samenwerkingsovereenkomst met Thuishulp vzw die zal instaan voor een basisdienstverlening: 24u noodoproep, interventie, en extra dienstverlening.

Hieronder de link naar het woonzorgdecreet met de voorwaarden voor bewoning:
https://codex.vlaanderen.be/Portals/Codex/documenten/1017896.html

De verkoop geschiedt onder 10% registratierechten op de grond en 12% BTW op de constructie (erkende assistentieappartementen)

http://nieuwbouw.era.be/results/de-munt/

Residentie 'Viridi'

Viridi is afgeleid van het Latijnse "viridis", wat "groen" betekent. Dat is ook meteen één van de troeven van dit bouwproject. Op een boogscheut van het Mechelse centrum wordt een braakliggend binnengebied omgetoverd tot een residentiële, groene oase. In dit wooncomplex geniet u bovendien van een ideale ligging, centraal tussen Antwerpen en Brussel en met openbaar vervoer, scholen en winkels in de directe omgeving.

Uniek in dit project zijn onze meegroei-appartementen. U koopt een appartement dat heel uw leven met uw veranderde behoeften kan meegroeien, van jong gezin tot in uw oude dagen. Zo is het appartement voorzien van domotica, verzonken douche, voorbereiding voor rolstoel, enzovoort. Mits minimale investering kan het appartement aangepast worden om de toegankelijkheid te bewaren.

Via onderstaande link kan het volledige project in detail bekijken, inclusief foto's, plannen, lastenboeken, oppervlaktes, prijzen,...:

http://nieuwbouw.era.be/results/residentie-viridi/

Project Walem

Dit project werd begin 2018 gerealiseerd en omvat 8 stijlvolle en hedendaagse appartementen. De appartementen beschikken allen over een volledig ingerichte keuken en badkamer, 1, 2 of 3 slaapkamers, berging, apart toilet, ondergrondse garage, kelderberging, ruime fietsenstalling, terras of tuin. Ze zijn hebben allemaal een mooie oppervlakte in zowel de leefruimtes, badkamers als slaapkamers.

De architectuur van het gebouw heeft een tijdloos en strak karakter. De duurzame materialen die aangewend worden en de afwerking benadrukken de zorg voor detail en kwaliteit. 

Een bijkomende meerwaarde is daarenboven de ideale ligging nabij het centrum.

http://nieuwbouw.era.be/results/project-walem/ 

Residentie 'De Laurier'

Op wandelafstand van het centrum van Mechelen en met een uitstekende treinverbinding wordt dit braakliggend perceel tuin omgetoverd tot een kleinschalig project met 8 appartementen en een rustgevende landschapstuin.
De architect heeft zich kunnen uitleven en het resultaat is een modern gebouw waarbij de leefruimtes en terrassen gericht zijn op de zonnekant.

AANBOD

- 8 appartementen met een oppervlakte tussen 88m² en 99m²
- Gelijkvloers appartementen hebben elk een mooi stukje tuin
- Elk appartement heeft een private kelder, inbegrepen in de prijs
- Terrassen gericht naar de zuid-west kant
- Mogelijkheid tot aankoop van meerdere ondergrondse autostaanplaatsen
- Mooi aangelegde binnentuin die rust uitstraalt
- Gelegen weg van de straatkant
- Op wandelafstand van centrum en station

http://nieuwbouw.era.be/results/residentie-de-laurier/

Residentie 'De Lepelaar'

De residentie is een exclusief woonproject dat wordt opgetrokken in het hartje van Mechelen. Gelegen aan de Dijle, met zicht op de oude Stad, is deze toplocatie een uitgelezen plaats voor wie luxueus, rustig en toch centraal in Mechelen wil wonen. Residentie “De Lepelaar” werd deels opgetrokken op de fundamenten van het gelijknamige gebouw uit 1519, dat meer dan 4 eeuwen de skyline van Mechelen bepaalde, maar dat op het einde van W.O. II tijdens een bombardement verwoest werd.

De promotor heeft ervoor geopteerd om deze exclusieve en historische ligging te combineren met een sterke hedendaagse architectuur, met een hoogwaardige kwalitatieve afwerking. Lucht, licht en privacy, een combinatie die perfect mogelijk werd gemaakt dankzij de keuze van de promotor voor kwalitatieve isolatiematerialen voor gevels, wanden en vloeren in functie van hun akoestische en thermische prestaties. De specifieke keuzes ter bevordering van de veiligheid en comfortalsook de zorgvuldig uitgewerkte technische installaties versterken de privacy en leefkwaliteit van de bewoners.

Het volledige nieuwbouwproject bestaat uit 4 stadswoningen, 1 handelsruimte, 7 appartementen, ondergrondse autostaanplaatsen en fietsenberging.

http://nieuwbouw.era.be/results/de-lepelaar/

Welkom bij ERA Vijfhoek

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vijfhoek