Syndic

ERA Vastgoed Vandenbussche is sinds 1992 een vaste waarde in de Westhoek voor verkoop, verhuur en beheer van gebouwen. Steeds meer ligt de focus ook op het beheer van gebouwen. We hebben ondertussen meer dan 30 gebouwen in beheer. We hebben twee vestigingen, waarvan één op de Houtmarkt in Veurne en één op de Grote Markt van Diksmuide. Hierdoor zijn we steeds vlot bereikbaar voor al jouw vragen.

Frans en Sanne zijn als tandem de motor achter de syndic. Frans is al jaren de rots in de branding, Sanne zorgt voor de deskundige opvolging.

Het beheer van mede-eigendom is een vak apart

Het beheer van residenties is mede door tal van ingrepen door de overheid een niche geworden. De aanwezigheid van een vastgoed professional is de dag van vandaag ook steeds meer aan te raden. ERA Vastgoed vandenbussche beschikt over de nodige expertise en ervaring. Door het volgen van opleidingen blijven we steeds up to date om jullie steeds correct bij te staan.

Als syndicus verzorgen wij het administratief (secretariaatswerk), financieel (boekhouding) en technisch beheer van de residentie, zodat je zorgeloos van jouw appartement kunt genieten. De taken zijn in de wet op de mede-eigendom d.d. 30 juni 1994 en zijn wijzigingen d.d. 2 juni 2010 omschreven. Het is aan de syndicus om de vereniging van mede-eigenaars te informeren over het kader waarbinnen dient gewerkt te worden en waaraan de gemene delen dienen te voldoen.

Geniet ten volle van je woonst

De mede-eigendom die we beheren, is bevolkt door mensen. Dat dragen we hoog in ons vaandel; mens voor en met de mensen. De mede-eigendom is een middel zodat je als mede-eigenaar ten volle kunt genieten van je woonst, vakantieverblijf of investering, in de wetenschap dat achter deze mede-eigendom een geolied mechanisme schuilgaat die ook syndicus wordt genoemd.