ERA Open Huizen Dag

3 keer per jaar vindt de nationale ERA Open Huizen Dag plaats, binnenkort is dat op zaterdag 9 juni 2018. Een event dat georganiseerd wordt doorheen het volledige ERA-netwerk en dat kandidaat-kopers de kans geeft om vrijblijvend te snuisteren in het deelnemende huizenaanbod. Ook ERA Vastgoed Vandenbussche is van de partij met verschillende appartementen en huizen in Veurne & Diksmuide die druppelsgewijs op onze Facebookpagina en in ons immoaanbod zullen verschijnen. Hou deze kanalen dus zeker in de gaten!

Selecteer hier uw situatie: U plant een huis te verkopen / U plant een huis te kopen


 

Denkt u eraan om uw huis te verkopen? 

Ondersteund door zowel nationale als regionale publiciteitscampagnes tot twee maanden op voorhand, is de ERA Open Huizen Dag van 9 juni 2018 een ware succesformule. Zo stelt dit evenement u in staat uw woning gedurende één dag open te stellen aan tientallen kandidaat-kopers uit regio Veurne en daarbuiten. Compleet vrij van verplichtingen of afspraken, waardoor geïnteresseerden makkelijker de weg naar uw huis of appartement kunnen vinden, de troeven van uw woning kunnen ontdekken en vragen kunnen stellen. Dit alles onder de professionele begeleiding van één van onze vastgoedmakelaars

Een uitgebreide publiciteitscampagne

De ERA Open Huizen Dag vormt overigens een garantie op een vlotte verkoop. Tijdens de vorige editie bijvoorbeeld, werd maar liefst 7 op de 10 van het deelnemende immoaanbod binnen de twee maanden verkocht na dit evenement. 13% vond zelfs al een nieuwe eigenaar vòòr ERA Open Huizen Dag dankzij pers- en radioberichten, online advertenties op allerhande kanalen, mailings naar de kandidaat-kopers in onze ERA Koperswachtzaal en meer. Kortom, redenen genoeg om deel te nemen!

Contacteer ons via info@eravastgoedvandenbussche.be of 058 31 58 58!

ERA Open Huizen Dag ERA Vastgoed Vandenbussche - Veurne en Diksmuide
ERA Open Huizen Dag

Klaar om uw eerste huis te kopen?

De zoektocht naar een huis verloopt niet altijd van een leien dakje. Er komen immers heel wat zaken bij kijken waarmee u rekening moet houden. De ERA Open Huizen Dag is het ideaal moment waarbij we u alsnog trachten te ondersteunen bij het vinden van uw ideale woning. Zo kan u op voorhand een selectie maken uit het ruime immoaanbod op basis van criteria zoals type huis, aantal slaapkamers, de prijs en ook omgevingsfactoren zoals scholen, openbaar vervoer en parkeerplaatsen. Deze factoren zijn te vinden onder de knop 'Buurtinformatie' op de kaart.  

Bezoek vrijblijvend uw favoriete panden uit het aanbod

Zodra u de panden heeft opgelijst die u het meest interesseren, kan u deze op de ERA Open Huizen Dag persoonlijk, maar vrijblijvend aftoetsen tijdens een bezoek. 

Welkom bij ERA Vastgoed Vandenbussche

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Vastgoed Vandenbussche