Wonen in Gavere

Welkom in het prinsdom aan de Schelde


In Gavere hebben we eind 2019 ons vierde kantoor geopend. De medewerkers die dit kantoor open houden, zijn afkomstig uit de streek wat we altijd een grote meerwaarde vinden! Gavere is een gemeente gelegen aan de Schelde, tussen de steden Gent en Oudenaarde. De gemeente telt ruim 12.000 inwoners, die Gaverlingen genoemd worden.

wonen in gavere immo

Gavere en omgeving

Gavere (9890) is gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen en telt zes deelgemeenten: Gavere, Asper, Semmerzake, Vurste, Dikkelvenne en Baaigem. Gavere mag sinds de 16de eeuw de titel van prinsdom voeren. Uiteraard is dit een historisch gegeven.

Zin in een ontspannende wandeling of fietstocht? In Gavere, de heuvelachtige Vlaamse Ardennen en de groene Scheldevallei heb je talrijke routes

cyclocross gavere vastgoed

Aantrekkelijk voor jong en oud

Sinds 1983 wordt in Gavere elk jaar de cyclocross georganiseerd. Wist je dat ERA nog jaren sponsor geweest is van een ploeg? Zelf kan je ook mooie wandelingen en fietstochten maken in de streek!

Immo in Gavere

Vooraleer je werken overweegt aan, in of rond jouw woning moet je je goed informeren bij het gemeentebestuur op de dienst stedenbouw en ruimtelijke ordening. Check ook zeker of je geen recht heb op premies of tegemoetkomingen!