Onze ERA-troeven

Wanneer je jouw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, profiteer je van het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor jou inspant. Via de gespecialiseerde ERA-software – ‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam - wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars. Een hele geruststelling dat je er niet alleen voor staat. Enkele van onze troeven op een rij.

ERA Comfort Garantie - Immokantoor Vastgoed Centrum - Koen Verhaeghe - Zwevezele

ERA Comfort Garantie


De ERA Comfort garantie is een unieke service voor vastgoedkopers- en verkopers. In samenwerking met Europ Assistance hebben we deze ontwikkeld. De waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden zo snel mogelijk terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 16 maanden na het ondertekenen van de onderhandse verkoopsakte (compromis). We zijn trots op deze service, want we zijn de enige in de sector die dergelijke garantie kunnen aanbieden.

Uitgebreide informatie vind je hier.

ERA Open Huizen Dag - Immokantoor Vastgoed Centrum in Zwevezele

ERA Open Huizen Dag


Elk jaar wordt ERA Open Huizen Dag meermaals georganiseerd door het nationale ERA-netwerk. Door het enorme succes van de vorige edities is dit evenement inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. En terecht: bijna 1 op 4 panden vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper!

De volgende editie van ERA Open Huizen Dag gaat door op zaterdag 30 maart 2019. Lees meer.

ERA Koperwachtzaal


Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou?

Vul hier de gegevens over jouw woning en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in ons ERA zoekopdrachtenbestand!

ERA Virtual Tour


Met behulp van onze Virtual Tour, een virtuele rondleiding, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van jouw woning. De opmaak en montage gebeuren door een professioneel team. Het is een dynamische en aantrekkelijke manier om de smaak van de kandidaat-kopers aan jouw woning af te toetsen.

De Virtual Tour maakt jouw bezoekers interessanter:

  • Je ontvangt in het echt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen. En je bespaart tijd en moeite.
  • Jouw woning wordt dag en nacht bezocht zonder dat je daar enige hinder van ondervindt.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen jouw woning ontdekken en herbekijken. Op het moment en het ritme dat zij verkiezen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper.

Welkom bij ERA Vastgoed Centrum

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vastgoed Centrum