VERKOPEN met ERA VANDILLE

Verkopen met ERA VANDILLE

U verkoopt een woning of u bent op zoek naar een nieuwe thuis. Of beide. Feit is dat u later op deze beslissing terug zult kijken als een niet onbelangrijke fase in uw leven, wat de aanleiding ook moge geweest zijn.

Voor wat belangrijk is, maakt u de best mogelijke keuzes. Dat geldt ook voor de aan- of verkoop van vastgoed. Als u kiest een beroep te doen op een immobiliënmakelaar voor de verkoop van uw woning, dan wil u uiteraard waar voor uw geld. U wil iemand die uw belangen behartigt en die u vrijstelt van zorgen. Iemand die alles in het werk stelt opdat het transactieproces van uw eigendom een zo vlot en gunstig mogelijk verloop kent. Iemand die u alles uit handen neemt, zodat ú zich kunt concentreren op de ándere belangrijke dingen in uw leven. En dat is nu net onze sterkte.

ERA VANDILLE doet al het mogelijke, en soms ook het onmogelijke, voor u en uw huis, appartement, handelspand, garage, grond, nieuwbouw- of opbrengstwoning. We beloven wat we doen en we doen wat we beloven voor een succesvolle verkoop. En u krijgt het zwart op wit.

Waardebepaling

Een belangrijk moment bij het kopen of verkopen van vastgoed, is de waardebepaling. Of u nu vastgoed wilt kopen of verkopen; het is belangrijk een goede en actuele waardebepaling van een huis of pand in handen te hebben. Dan weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn. Ook bij een nalatenschap of een bedrijfsovername spelen waardebepalingen een belangrijke rol.

Ervaring

ERA VANDILLE heeft heel wat expertise in het bepalen van de waarde van vastgoed. Die expertise komt ons iedere dag weer van pas want bij de waardebepaling of taxatie van woningen of bedrijfsvastgoed zijn veel zaken belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Wat is de staat van het onderhoud?
 • Heeft het vastgoed een gunstige ligging?
 • Wat is de omvang, de constructie en de afwerking van het pand?
 • Zijn er ontwikkelingen te verwachten in de directe omgeving?
 • Wat is het bestemmingsplan van de locatie?
 • Hoe verhouden vraag en aanbod zich op de markt?
 • Enz.

Realistisch
Al deze factoren wegen wij tegen elkaar af om tot een realistische waardebepaling te komen. Een te lage waardebepaling zal de verkoop van een pand bespoedigen, maar voor de verkoper te weinig opleveren. Een te hoge waardebepaling kan een gunstige prijs voor de verkoper betekenen, maar zal het vastgoed minder aantrekkelijk maken voor kopers.

Contact
Wilt u een waardebepaling voor vastgoed dat u wilt kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie van het vastgoed. Na een afspraak ontvangt u van ons een actueel en accuraat waardebepalingsrapport dat een centrale rol zal spelen in de koop of verkoop van het vastgoed.

Presentatie

Wanneer u uw huis te koop hebt staan, ziet u graag veel potentiële kopers. Daar kunnen wij als makelaar voor zorgen door uw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren. Bijvoorbeeld door:

 • Professionele foto’s te maken van het huis dat u wilt verkopen
 • Van de huizen die te koop staan aantrekkelijke én informatieve raamaffiches te maken
 • De afwerking en technische aspecten
 • Overzichtelijk documentatie te bieden van de huizen die we verkopen
 • Virtuele rondleidingen te maken van woningen die te koop staan

Ook publiceert ERA VANDILLE regelmatig koophuizen in week- en maandbladen en versturen we mailings over huizen die te koop staan. Bovendien komt u als u uw huis wilt verkopen in de landelijke ERA database die landelijk duizenden mogelijke kopers via andere ERA makelaars raadplegen.

Verkopen met garantie

Bovenop krijgt de koper garantie op uw woning, garantie door een verzekeraar gewaarborgd.

Alleen ERA biedt woningen aan met Koper Garantie Plan: een garantie van 16 maanden op mechanische installaties zoals centrale verwarming, sanitaire voorzieningen, keukeninbouwapparatuur, enzovoort. Als ERA deze waarborg geeft, weet de koper dat de installaties tiptop in orde zijn en dat de woning meer waard is. ERA Koper Garantie Plan® is een unieke dienstverlening die kopers extra zekerheid en vertrouwen geeft.

Voor de betere woningen is de koper bij ERA aan het goede adres. Want een ERA-makelaar biedt woningen aan met Koper Garantie Plan. Uit onderzoek blijkt dat deze woningen gemiddeld 6,7% meer waard en 20% sneller verkocht zijn. Het ERA Koper Garantie Plan geeft garanties die u bij geen enkele andere vastgoedmakelaar vindt.

ERA Koperwachtzaal

Wie is vandaag op zoek naar mijn eigendom?

U wenst te weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in uw huis, appartement, grond of handelseigendom?
Vul de gegevens in met betrekking tot uw woning en u krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoek-opdrachtenbestand.

ERA Koperwachtzaal

Het Era Netwerk

Het ERA netwerk biedt onze klanten heel wat voordelen. Hieronder kunt u een foto vinden van (een gedeelte van) de medewerkers van de 22 ERA-kantoren in West-Vlaanderen.

 

Welkom bij ERA VANDILLE

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA VANDILLE