Uw eigendom verkopen ?

Wat kan Era Vander Cruyssen voor u betekenen?

Het 10-stappenplan bij verkoop van een eigendom

1.     Een gratis waardebepaling wordt gemaakt door één van de medewerkers van ERA VANDER CRUYSSEN, de werking van ons kantoor wordt uitgebreid toegelicht. De exclusieve verkoopopdracht wordt besproken met de verkoper(s) en ondertekend. Dit is het startschot!

 2.    Vervolgens gaat de medewerker van ons kantoor ter plaatse om de beschrijving op te maken,  foto’s te nemen, bord(en) of de ERA tuinpaal ter plaatse te bevestigen. Voor specifieke eigendommen kan er een virtual tour of kan een film met een drone worden opgemaakt.

3.    De medewerker (administratieve medewerker  verkoop) gaat van start met de opmaak van het dossier, d.w.z. documenten worden bij verschillende instanties opgevraagd o.a.; kadastergegevens, bodemattest, uittreksel uit plannen-en vergunningsregister, stedenbouwkundige info, …

4.    Via ons kantoor kan ook  een energiedeskundige aangeduid worden voor de opmaak van een energieprestatiecertificaat, en kan een erkend organisme aangeduid worden om de elektriciteitskeuring uit te voeren.

5.    Het pand wordt  op onze eigen website era.be/vandercruyssen  te koop geplaatst, en ook op een aantal andere websites zoals era.beimmo.vlan.be;immoweb.be; hebbes.bezimmo.be. De eigendom wordt met mooie foto’s te koop aangeboden in onze etalages in Wetteren en Dendermonde.

6.    Op regelmatige basis zal de eigendom verschijnen in de weekbladen, o.a. afwisselend in de Streekkrant, Rondom...

7.    Dagelijks noteren wij alle wensen van kandidaat-kopers. We brengen deze zoekopdrachten in ons computerprogramma in. Dagelijks wordt er gecheckt of een kandidaat-koper in aanmerking komt voor uw eigendom. Indien er een ‘match’ is, krijgt de kandidaat-koper per brief of per email, uw eigendom voorgesteld.  Momenteel beschikt de ERA-groep over bijna 20.000 geregistreerde zoekopdrachten.

8.    Kandidaat-kopers worden steeds begeleid bij bezoek aan de eigendom door één van onze professionele medewerkers.

9.    De eigenaar-verkopers worden op regelmatige basis op de hoogte gehouden van de evolutie van hun dossier, dit zowel door het opsturen van het verkoopverslag, alsook door hen uit te nodigen op ons kantoor voor een evaluatiegesprek.

 

10.  Als uw pand verkocht is, staan we in voor de opmaak van de verkoopovereenkomst, komen partijen koper(s) en verkoper(s) samen bij ons op kantoor ter ondertekening. Dossier wordt door ons verstuurd naar de betrokken notaris(sen) voor verdere afhandeling.

Projectgronden te koop?

Heeft U een bouwgrond te koop?

Zaakvoerder Wim Vander Cruyssen heeft meer dan 20 jaar ervaring met bouwpromotie. Jaarlijks bouwen wij appartementsgebouwen in de regio.

In het verleden werden projecten gebouwd te Tielt, Roeselare, Dendermonde, Wichelen, Schellebelle, Serskamp…We beschikken dan ook over vele referenties en voorbeeldappartementen.

We hebben een degelijk team van architecten, experts en aannemers waar we steeds kunnen op terugvallen.

Wij staan open voor vele mogelijkheden

-grondruil tegen appartementen: Dat is een zeer goed alternatief voor geld op de bank (maandelijkse huurgelden tegenover lage interesten op spaarboekje). Ons verhuurkantoor kan U volledig begeleiden bij verhuur

-of zuivere verkoop (geld voor grond) of andere suggesties?

 

Welke bouwgronden zoeken wij?

Bent U in het bezit van een bouwgrond (voor appartementen) met een straatbreedte van minimaal 20 meter geef ons dan een seintje! Wij nemen direct contact met U op en ons team onderzoekt onmiddellijk de mogelijkheden van Uw grond

Het grote voordeel van ons kantoor is dat wij niet alleen gronden aankopen op superlocaties, maar ook in tussengemeenten. Onze bouwpromotie beperkt zich immers niet alleen tot het verkopen van appartementen en eenheden. Veel van onze gebouwen worden gedeeltelijk of volledig verhuurd. Gezien het huidige aanbod op de verkoopmarkt is dit zeker een belangrijke troef

Heeft U een bouwgrond voor residentieel vastgoed (villa of woning). Dan kunnen wij U natuurlijk ook helpen via ons ruim klantenbestand op ons makelaarskantoor ERA Vander Cruyssen. Twijfelt U aan de mogelijkheden van Uw grond, neem gerust contact op! Wij kijken het voor U na.

 

Wim Vander Cruyssen

wimvandercruyssen@hotmail.com

GSM 0475-569656