Uw eigendom verkopen ?

Wat kan Era Vander Cruyssen voor u betekenen?

1. Gratis waardebepaling

Era Vander Cruyssen biedt een gratis schatting aan door één van onze medewerkers. Wij werken enkel met geschoolde medewerkers die via een uitgebreide vergelijkende marktanalyse en schattingsprogramma een correcte marktwaarde bepalen. Tevens leggen wij alle troeven van uw vastgoed op tafel zodoende u precies weet tegen welke prijs u uw grond of woning het best en snelst verkoopt.

2 ERA verkoopopdracht

De werking van ons kantoor wordt uitgebreid toegelicht en onze exclusieve verkoopopdracht wordt besproken zonder onduidelijke clausules, onbeperkte verbindingen of onaangename verassingen. Bovendien hebben wij als ERA makelaar de 10 punten van de ERA Serviceverplichtingen zodoende u extra verzekerd wordt dat wij ons de volle 100% zullen inzetten om deze opdracht tot een goed einde te brengen.

3. Professionele foto’s

Vervolgens gaat de medewerker van ons kantoor ter plaatse om de beschrijving op te maken,  foto’s te nemen, bord(en) of de ERA tuinpaal ter plaatse te bevestigen. Voor specifieke eigendommen kan er een virtual tour of kan een film met een drone worden opgemaakt. Tevens maken wij in samenspraak met de verkoper een luxebrochure voor het te verkopen pand op.

4. Samenstelling dossier

 De medewerker (administratieve medewerker  verkoop) gaat van start met de opmaak van het dossier, d.w.z. documenten worden bij verschillende instanties opgevraagd o.a.; kadastergegevens, bodemattest, uittreksel uit plannen-en vergunningsregister, stedenbouwkundige info, indien nodig de inlichtingen syndicus, keuring stookolietank …

Via ons kantoor kan ook  een energiedeskundige aangeduid worden voor de opmaak van een energieprestatiecertificaat, en kan een erkend organisme aangeduid worden om de elektriciteitskeuring uit te voeren.

5. Publiciteit, een gezonde mix van online en offline

Het pand wordt  op onze eigen website era.be/vandercruyssen  te koop geplaatst, en ook op een aantal andere websites zoals era.beimmo.vlan.be; immoweb.behebbes.bezimmo.be. De eigendom wordt met mooie foto’s te koop aangeboden in onze etalages in Wetteren en Dendermonde.  Op regelmatige basis zal de eigendom verschijnen in de weekbladen, o.a. afwisselend in de Streekkrant, Rondom... Een extra troef van ons kantoor is het Mariage mailingssysteem  waarbij wachtende kandidaat-kopers een mail ontvangen van een nieuw pand te koop waar zij interesse voor hebben.  Dagelijks noteren wij alle wensen van kandidaat-kopers. We brengen deze zoekopdrachten in ons computerprogramma in. Dagelijks wordt er gecheckt of een kandidaat-koper in aanmerking komt voor uw eigendom.  Momenteel beschikt de ERA-groep over bijna 20.000 geregistreerde zoekopdrachten.

6. Het verkoopproces

Wanneer u met ERA Vander Cruyssen in zee gaat mag u op beide oren slapen. Ons team zet zich steeds voor de volle 100% in om uw pand aan de man te brengen.

Geïnteresseerden kunnen ons steeds tijdens de kantooruren telefonisch contacteren voor de eventuele vragen die zij hebben over uw pand of kunnen langskomen bij ons op kantoor om met een glimlach ontvangen te worden.

Kandidaat-kopers worden steeds begeleid bij bezoek aan de eigendom door één van onze professionele medewerkers. Tijdens dit bezoek wordt steeds de correcte informatie verschaft vergezeld met de nodige documentatie.

De eigenaar-verkopers worden op regelmatige basis op de hoogte gehouden van de evolutie van hun dossier, dit zowel door het opsturen van een uitgebreid verkoopverslag, alsook door hen uit te nodigen op ons kantoor voor een evaluatiegesprek.

7. Verkocht !

Het ideale bod of de vraagprijs? Proficiat, uw woning is verkocht! Maar daar stopt het voor ons nog niet. Wij maken de verkoopovereenkomst op en sturen deze ter goedkeuring naar de notaris van zowel de koper als de verkoper. Nadien komen de partijen samen bij ons op kantoor ter ondertekening van de nodige documenten. Tot het verlijden van de authentieke akte volgen wij alles zorgvuldig op.

Bovendien helpt ERA Vander Cruyssen bij de verhuis ! Wij bieden een gratis verhuiswagen aan bij de verkoop van uw woning. Hulp nodig bij de planning van uw verhuis? Aarzel dan niet om onze ERA Verhuiswijzer te raadplegen!

Projectgronden te koop?

Heeft U een bouwgrond te koop?

Zaakvoerder Wim Vander Cruyssen heeft meer dan 20 jaar ervaring met bouwpromotie. Jaarlijks bouwen wij appartementsgebouwen in de regio.
In het verleden werden projecten gebouwd te Tielt, Roeselare, Dendermonde, Wichelen, Schellebelle, Serskamp…We beschikken dan ook over vele referenties en voorbeeldappartementen.
We hebben een degelijk team van architecten, experts en aannemers waar we steeds kunnen op terugvallen.

Wij staan open voor vele mogelijkheden:

  • grondruil tegen appartementen: Dat is een zeer goed alternatief voor geld op de bank (maandelijkse huurgelden tegenover lage interesten op spaarboekje). Ons verhuurkantoor kan U volledig begeleiden bij verhuur
  • of zuivere verkoop (geld voor grond) of andere suggesties?

Welke bouwgronden zoeken wij?

Bent U in het bezit van een bouwgrond (voor appartementen) met een straatbreedte van minimaal 20 meter geef ons dan een seintje! Wij nemen direct contact met U op en ons team onderzoekt onmiddellijk de mogelijkheden van Uw grond

Het grote voordeel van ons kantoor is dat wij niet alleen gronden aankopen op superlocaties, maar ook in tussengemeenten. Onze bouwpromotie beperkt zich immers niet alleen tot het verkopen van appartementen en eenheden. Veel van onze gebouwen worden gedeeltelijk of volledig verhuurd. Gezien het huidige aanbod op de verkoopmarkt is dit zeker een belangrijke troef

Heeft U een bouwgrond voor residentieel vastgoed (villa of woning). Dan kunnen wij U natuurlijk ook helpen via ons ruim klantenbestand op ons makelaarskantoor ERA Vander Cruyssen. Twijfelt U aan de mogelijkheden van Uw grond, neem gerust contact op! Wij kijken het voor U na.

Wim Vander Cruyssen
wimvandercruyssen@hotmail.com
GSM 0475-569656