100 jaar ervaring !

 

Era Vander Cruyssen kan terugblikken op meer dan 100 jaar ervaring in de vastgoedsector

Ernest Vander Cruyssen (1876-1954) studeerde architectuur en vestigde zich op de Emiel van Winckellaan te Dendermonde. Na de verwoesting van de stad tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918) werden tientallen woningen door hem heropgebouwd. Hij tekende meestal in neo-traditionele en eclectische stijl. Een aantal van deze gebouwen zijn ondertussen geklasseerd. Ernest wast een gerenommeerde architect, maar hij maakte ook faam als succesvol bouwpromotor.

Zoon John Vander Cruyssen werkte eveneens als architect, eerst in Belgisch Congo en nadien in de regio. Vanaf midden de jaren zeventig van vorige eeuw startte de familie Vander Cruyssen met de bouw van meergezinswoningen eerst te Dendermonde, maar nadien ook te Wetteren, Wichelen (Schellebelle, Serskamp), Aalst (Gijzegem) en Tielt.
  
Volledig in de lijn van de familietraditie werd Immo Vander Cruyssen in 1997 opgericht door Wim Vander Cruyssen. Als universitair geschoold en beëdigd vastgoedexpert combineert hij vastgoedbemiddeling en bouwpromotie. Het kantoor kan terugblikken op tientallen jaren ervaring in de sector. Het kantoor biedt een volledige dienstverlening aan: bemiddeling bij verkoop, verhuur, professionele schattingen, syndicus en rentmeesterschap. Desgewenst kunnen we GRATIS simulaties maken voor nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten. Wij beschikken over een eigen ingenieur-architecte en binnenhuisarchitecte.

Sinds 2002 is het kantoor toegetreden bij ERA, de nummer 1 van de vastgoedkantoren in België. Ondertussen heeft het kantoor meer dan 8.000 tevreden klanten! In sommige gemeenten heeft 1 op 4 inwoners via Vander Cruyssen gekocht, verkocht, gehuurd of verhuurd. Dat is een unicum in België!

Wenst U ook een gratis schatting of vrijblijvende voorstelling van het kantoor? Geef gerust een seintje!

Ons algemeen telefoonnummer is 078/15.05.15 (goedkoop lokaal tarief) of 0475/56.96.56 

Ernest Vander Cruyssen

Welkom bij ERA Vander Cruyssen

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vander Cruyssen