VISIE

Kernwaarden
 

Eerlijkheid: Wij doen eerlijke, marktconforme schattingen. 

Communicatie: Open communicatie in twee richtingen is voor ons en onze klant heel belangrijk.

Professionaliteit: Elke verkoopopdracht nemen we met dezelfde intensiteit en professionaliteit aan.

Flexibiliteit: Wij zijn flexibel naar onze kopers en verkopers toe.

Plezier: Wij doen onze job graag en willen dit plezier ook uitstralen naar onze klanten.

Visie

Een huis verkopen aan de beste marktwaarde is vakwerk. Het vergt vertrouwen en service. Vooraf is het een kwestie van vertrouwen, achteraf heb je het bewijs.

Bij ERA Vandendries leggen we van in het begin vrijblijvend uit wat er komt kijken bij de verkoop van een huis. Aan de hand van uw behoeften maken we inzichtelijk wat het voordeel is van de individueel op maat gemaakte dienstverlening van ERA.

We gebruiken standaard: ERA schattingsverslag, ERA marktanalyse, professionele foto’s, ERA comfortgarantie op het goed voor de koper, Magics, …

Niet voor niets belonen zowel verkopers als kopers onze ERA makelaars al jaren met zeer hoge tevredenheidsscores. Daar zijn we erg trots op.

Waarom uw woning verkopen met ERA Vandendries? Het levert u gemak, tijd, zekerheid, gemoedsrust, positief effect en een correcte waardering op.

Wij voelen ons verantwoordelijk bij alles wat we doen en zullen u proberen te overtuigen om de juiste stappen te zetten. Wij zetten ons altijd voor de volle 100 procent in voor onze klanten. Sterk door service!

 

Het ERA Netwerk

Het ERA netwerk biedt u ook heel wat voordelen. Dit netwerk werkt optimaal wanneer de verschillende kantoren ook als teamplayers naar buiten kunnen komen, elkaar adviseren en versterken. 

Welkom bij ERA Vandendries

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vandendries