ERA Infomercials

Met 110 kantoren is ERA het grootste vastgoednetwerk in België. Dagelijks krijgen de ERA makelaars héél veel vragen van kopers en verkopers. De kans is groot dat jij gelijkaardige vragen hebt. Daarom licht ERA vastgoedmakelaar en Blind Gekocht gezicht Béa de belangrijkste vragen toe op deze pagina.

Met deze ERA infomercials willen jou makkelijk en snel een antwoord geven op veelvoorkomende vragen. Nog iets niet duidelijk? Aarzel zeker niet om ons te contacteren. 

Wat moet je weten als je een bod uitbrengt op een woning?

Voor veel mensen is een bod op een woning uitbrengen een spannend moment. Hierover hebben mensen heel wat vragen: wanneer is een bod geldig en bindend en waarop moet je allemaal letten? Béa Vandendael, ERA Makelaar en bekend van het programma Blind Gekocht, legt het graag aan je uit in onderstaande video. 

Wat is de ERA Comfort Garantie?

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. Zo verkoop je zorgeloos jouw woning met ERA.