Syndicus

Buro Van Eyken is een erkend syndicus met kwaliteitscertificaat. We zijn gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes in appartementsgebouwen. Met meer dan 30 gebouwen in onze portfolio is Buro Van Eyken uw vaste partner voor zowel kleinere eigendommen als complexe gebouwen.

 

Appartementsgebouw, mede-eigendom, syndicus

 

ERKEND SYNDICUS MET KWALITEITSCERTIFICAAT

Woont u met verschillende eigenaars in een appartementsgebouw en wenst u een syndicus aan te stellen om de gemene delen van het gebouw zoals de lift, tuin, inkomhal, dak, gevel, parking, garage, enz. op een professionele en persoonlijke manier te beheren? Buro Van Eyken is geen standaard syndicus. Wij denken bij elke vraag drie stappen vooruit, wij kennen de wetgeving én wij beschikken over een brede waaier aan contacten om elk technisch probleem op te lossen.

WAT DOEN WE VOOR U? 

  • Opmaken van de jaarrekening

  • Kostenverdeling & facturatie onkosten gemeenschappelijke delen

  • Organiseren van eigenaarsvergaderingen

  • Begeleiding juridische procedures 

  • Volledige beheer van uw vastgoed (verhuur, betaling, bemiddelen)

  • Oplossen van (technische) problemen aan, rond of in het gebouw

SYNDICUS EXPERTISE MET EEN PLUS 

Verschillende bewoners in één gebouw, betekent zoveel verschillende meningen en zorgen. Buro Van Eyken is naast het label ‘syndicus’ ook een vertrouwenspersoon en een bruggenbouwer tussen de verschillende bewoners. Wij zorgen voor het nodige overleg, het aanpakken van problemen, het uitvoeren van klusjes en werken, het verdelen en innen van de kosten en zoveel meer.

Een persoonlijke aanpak met heldere communicatielijnen staat op nummer één bij Buro Van Eyken. Onze bestaande klanten zijn onze beste ambassadeurs.