Promotor

PROJECTONDERSTEUNING DOOR ERA TOPIMMO

Nieuwbouw is een integraal onderdeel van ons bedrijf. De laatste jaren hebben wij onze aandacht steeds meer toegespitst op nieuwbouwprojecten en woningbouwprojecten. De verkoop van nieuw onroerend goed vereist een andere aanpak dan die van bestaand onroerend goed. Daarom beschouwen wij de begeleiding van dergelijke projecten als een specialiteit van ons agentschap, waaraan een heel team gewijd is. Onze specialisatie stelt ons in staat optimaal in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, een veranderende markt en steeds beter geïnformeerde kopers. 

 

Het credo van ERA Topimmo is om ondersteuning te bieden van A tot Z, ook op het gebied van nieuwbouw. 

 

Onze nieuwe huisspecialisten zullen u helpen naargelang uw behoeften. Voor ERA Topimmo is elk project uniek. Afhankelijk van de wensen van de cliënt bieden wij verschillende diensten aan, zoals landontwikkeling, projectstudies, planningsprincipes, prijsstelling, juridische kwesties, marketingondersteuning en, uiteraard, (off-plan) verkoop. Wij zijn ons er terdege van bewust dat het off-plan verkopen van een project een gerichte en innovatieve aanpak vereist en wij hebben op dit gebied alle expertise in huis. Onze specialisten worden uiteraard ondersteund door de talrijke diensten die ERA Topimmo aanbiedt.  

Daarom zijn ze zo effectief. Dit stelt ons in staat uw project of grond met overtuiging aan de juiste koperskandidaten te presenteren, of dit nu particuliere investeerders, ondernemers, projectontwikkelaars of prospects zijn die op zoek zijn naar het huis van hun dromen.