Waarom @t Home

Kwaliteit is onze prioriteit

ERA @t Home streeft naar een optimale kwalitatieve dienstverlening voor al zijn klanten. Het motto ‘Kwaliteit is onze prioriteit’ staat bovenaan. Hierbij spelen zowel onze kopers als verkopers de hoofdrol. Doorheen het volledige koopproces staan wij klaar met advies en begeleiden wij de kopers en verkopers tot aan het moment dat ze bij de notaris de akte ondertekenen. Door een optimale begeleiding en goede communicatie kan onze klant, de verkoper, rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! En dit 7/7, wij staan immers altijd paraat!

Era @t Home zorgt voor optimale verkoopbaarheid

Bij de te koopstelling van een eigendom geven wij advies om uw vastgoed zo snel mogelijk verkocht te krijgen. Iedere eigendom is uniek en verdient een eigen marketingplan, volgens de noden van de eigendom. Hierbij bieden wij een steeds evoluerende dienstverlening met nieuwe marketingtools aan, waarbij we inspelen op de laatste nieuwe trends. 

Waardebepalingen / schattingen
We voeren een accurate en gefundeerde waardebepaling uit van uw pand of grond.

Vereiste attesten
We vragen voor u de wettelijke vereiste attesten bij verkoop en verhuur op. Zo zorgen we bij het verhuren van uw woning o.a. voor de opmaak van een gedetailleerde en deskundige plaatsbeschrijving.

Marketing-mix
Om panden zo snel als mogelijk te verkopen en ons aanbod zo duidelijk mogelijk weer te geven aan de potentiële kopers, maken wij uitgebreid publiciteit voor uw eigendom. U kan uw pand of grond terugvinden in één of meerdere van onze etalages, online, in de geschreven pers, via folders ... 

ERA Open Huizen Dag
Als extra bovenop al onze reclametools, organiseren wij eventueel in uw pand een ERA Open Huizen Dag. 

Uw zoektocht 
We helpen u graag bij de zoektocht naar uw "nieuw verhaal"! U zal alle potentiële panden die voldoen aan uw gepersonaliseerde zoekwensen - als één van de eersten - in uw mailbox ontvangen, indien u niet direct uw ideale woning vindt op onze site .

Verkavelingen
We helpen u bij het verkavelen van uw eigendom.

Projecten
We staan u bij bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten, als adviseur van aannemingsbedrijven, architecten, beleggings- en projectontwikkelaars.

Welkom bij ERA @t Home

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA @t Home