ERA Servimo Blog

ERA SERVIMO IS GOLD MEMBER!

Groot aan de kust, groots aan de kust en nu ook groot binnen het ERA netwerk!  ERA Servimo, met 6 kantoren aan de kust, mag zich tot nummer 6 ERA België kronen. 
Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top van de meest verkopende, 115 Belgische kantoren uit het ERA netwerk mogen rekenen. 

Ook kregen 30 medewerkers van verschillende ERA kantoren een plaatsje in de Club Excellence 2020 waar ERA Servimo zich ook bij aansluit! 
Dit zijn de 30 meest succesvolle commerciële medewerkers van de  meer dan 500 medewerkers binnen het Belgisch ERA netwerk. 
Zo kreeg Dorine Vanderhaeghe van ERA Servimo de prestigieuze 2e plaats binnen de  ERA Club Excellence. 

Vincent Beuten, bestuurder van ERA Servimo, is terecht trots op de awards : “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We blijven ons met heel het team inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun eigendom. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Servimo is uitgegroeid tot een top 6 kantoor binnen het ERA netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service, kwaliteit, groei en innovatie steeds voorop stellen.”

ERA SERVIMO IS GOLD MEMBER

vanaf heden zijn wij officieel ERA Gold Member! Klik op de foto voor meer informatie!
Klik hier voor meer uitleg!

Verlaagd BTW-Tarief?

7 tips voor als je tijdens ERA Open Huizen Dag woningen gaat bezichtigen!

Nieuwe verplichtingen voor oplaadpunten in parkeergarages!

KLIK HIER!

GEZOCHT! APPARTEMENTEN VOOR (VAKANTIE)VERHUUR!