Promotor / ontwikkelaar

Projectbegeleiding door ERA SELAVI

Nieuwbouw is een belangrijke activiteit voor ERA. De laatste jaren leggen wij de focus ook op nieuwbouwprojecten, verkavelingen en projectgronden. De verkoop van nieuwbouw vergt een andere aanpak dan de verkoop van bestaand vastgoed. We beschouwen de begeleiding van nieuwbouwprojecten dan ook als een aparte specialisatie. Vandaar dat we een team van nieuwbouwspecialisten hebben opgebouwd. Door onze specialisatie kunnen we optimaal inspelen op alle nieuwe ontwikkelingen, de veranderende markt en de steeds beter geïnformeerde kandidaat-kopers. 

Begeleiding van A tot Z, dat is waar ERA SELAVI voor staat. Ook bij nieuwbouw. 

Onze nieuwbouwmakelaars bieden u ‘op maat’ gemaakte ondersteuning aan. ERA SELAVI beschouwt elk project als uniek en biedt, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, verschillende diensten aan waaronder grondontwikkeling, projectstudies, planprincipes, prijszetting, juridische aangelegenheden, marketingondersteuning en uiteraard ook de verkoop (op plan). Wij zijn er ons van bewust dat de verkoop op plan van een project een gerichte en innoverende aanpak vraagt. Vandaar onze inhouse expertise op nieuwbouwvlak. Daarnaast laten onze nieuwbouwmakelaars zich uiteraard ondersteunen door de talrijke ERA diensten.

Kortom, een ERA nieuwbouwspecialist is optimaal betrokken. Op die manier kunnen wij uw project of projectgrond met overtuiging voorstellen aan de juiste kandidaat-koper, gaande van private investeerders, aannemers, projectontwikkelaars en prospecten die hun droomwoning zoeken. Ontdek hieronder ons overzicht van projecten dewelke wij momenteel te koop aanbieden. 

Op hun vertrouwen konden wij reeds rekenen, waarvoor dank!

SPECIALIST IN NIEUWBOUW

Een goede samenwerking tussen makelaar en project-ontwikkelaar is de sleutel tot succes!

Wil jij ook jouw nieuwbouwproject te koop? Contacteer ons nu.