ERA Comfort Garantie

Een huis kopen of verkopen zonder extra zorgen?

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een belangrijke beslissing. Je wil dan ook graag een woonst zonder verborgen gebreken. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die er aanwezig zijn. 

Wat is de ERA Comfort Garantie juist?

Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties. Tot 16 maanden na de ondertekening van de compromis sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Ontdek verder in de pagina alle details. Of download onze folder met alle informatie.

Problemen? Zo opgelost!

Bij een defect zorgt een degelijke vakman zo snel mogelijk voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. Deze waarborg geldt tot 16 maanden na de ondertekening van de compromis.

Wat valt er juist onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die er aanwezig zijn. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen
  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren
  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 
  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 
  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 
  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad
  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven op zeven.

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van je ons kreeg. Heb je dit nog niet ontvangen, contacteer ons gerust!

Welkom bij ERA Selavi

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Selavi