Verkopen

WENS JE EEN GRATIS SCHATTING

WENS JE EEN GRATIS SCHATTING

Overweeg je te verkopen? Ben je ervan overtuigd dat een realistische waardebepaling je zal leiden tot je doel: jouw eigendom verkopen tegen de best haalbare prijs?

We maken voor jou graag tijd vrij om daar op een professionele manier werk van te maken. We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en bieden je graag een neutraal overzicht van welke opbrengst je in de huidige marktomstandigheden van jouw eigendom kan verwachten.

DIEPGAANDE ANALYSE

We combineren een Vergelijkende Marktanalyse met de traditionele schattingsmethodes om jouw waarde correct te bepalen. We kunnen dan ook melden dat we erin slagen te verkopen tegen een gemiddelde van 96% van de vraagprijs. Als je dit vergelijkt met een doorsnee kantoor in Vlaanderen bedraagt dat gemiddelde slechts 84%! Wist je dat de helft van de verkopen gebeuren binnen de maand, en 75% binnen de 3 maanden!

Nog een weetje:  KU-Leuven maakt jaarlijks gebruik van de ERA database om de analyse van de Belgische vastgoedmarkt te voeren met betrekking tot prijsevoluties. Bij ERA zijn wij als marktleider op de best mogelijke wijze in staat om je correct te ondersteunen met een welwillende en menslievende aanpak die ondersteund is met unieke globale en realistische gegevens!

Waardebepaling, schatting, analyse, Vergelijkende Marktanalyse
DE ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

DE ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Als je een eigendom verkoopt, komt daar een resem rompslomp bij. Bovendien is elke verkoopsituatie uniek en er komt heel wat bij kijken dan je zou. Geen nood, de medewerkers van  ERA At Sea starten direct met het samenstellen van een compleet dossier met alle nodige documenten. Deze goede voorbereiding stelt ons in staat om elke kans te benutten voor een correcte verkoop op een vlotte en transparante wijze.

Van zodra we een koper voor je eigendom hebben, is dus ook de administratieve afhandeling verzekerd en zorgen wij voor een rechtsgeldig compromis . Bij ERA At Sea kan rekenen op een professionele aanpak van bij de start tot bij de notaris.

UITZONDERLIJKE PRESENTATIE VAN UW PAND

De aandacht van de koper trekken zodat hij een wauw-gevoel krijgt. Daar is het om te doen. Onze makelaars accentueren als vakmensen graag de sterktes van jouw eigendom:  het verdient om op de beste manier te worden voorgesteld. Daarom doen wij beroep op een ervaren professionele vastgoedfotograaf.

Bovendien laten wij ook een externe 3D-voorstelling maken waarbij er kan ingezoomd worden, zodat een geïnteresseerde virtueel door uw eigendom kan wandelen.

Desgewenst voorzien we vastgoedstyling of kunnen we bij leegstand met kartonnen modelsets bemeubelen.

 

Hoe tevreden zijn klanten van ERA At Sea

Een goed geholpen klant is een tevreden klant! 

Is het nu bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw woonst, wij streven telkens opnieuw naar optimale klantentevredenheid en service waar openheid centraal staat.
Een huis, appartement, bouwgrond, ...(ver) kopen brengt heel wat emoties met zich mee. Bij de aankoop van een nieuwe woonst, kies je voor nieuwe buren, nieuwe winkels, nieuwe omgeving, nieuwe scholen,... Kort gezegd een nieuw levensverhaal.
Wanneer je iets verkoopt, sla je dan weer een bladzijde om. Je verkoopt een woning waar je heel wat gevoelens in beleefde, vreugde, verdriet, liefde, teleurstelling,... Je neemt afscheid en sluit een hoofdstuk af. Want het is ook voor jou tijd voor een nieuw verhaal.

 

ERA Koper wachtzaal

Wenst u te weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in uw huis, appartement, grond of handelseigendom?
Vul hier de gegevens in met betrekking tot uw woning en u krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoek-opdrachtenbestand.

Via de interactieve Zoekopdrachtstoets op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u?

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvang de aanbiedingen die aan je wensen voldoen binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

ERA koper Wachtzaal, wie is op zoek naar jouw woning
Magic kaarten bus aan bus bedeeld

UNIEKE ERA Marketing

Indien je ervoor kiest via ons te verkopen, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

 

Unieke ERA troeven

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA At Sea in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we via de knop hieronder een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.