ERA Open Huizen Dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers

Volgende editie: zaterdag 3 maart 

Het ERA netwerk organiseert 3 keer per jaar een ERA Open Huizen Dag. Dit event is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. De komende editie is op zaterdag 3 maart 2018.

Denkt u erover uw huis te verkopen?

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper. Laten kijken, doet verkopen.

Interesse om deel te nemen? Neem gerust contact met ons op of schrijf hier uw woning in.

Bezoek alle huizen die u interesseren op één dag 

Gebruik deze zaterdag om alle huizen vrijblijvend (en zonder afspraak) te bezoeken die uw interesse hebben. Welke huizen en appartementen er deelnemen, vindt u in dit handig overzicht op onze website. Ook op onze Facebookpagina worden de deelnemende panden aangekondigd. Like dus zeker onze pagina om op de hoogte gehouden te worden! 

ERA Open Huizen Dag Immokantoor aan de kust ERA At Sea Blankenberge en Wenduine
ERA Open Huizen Dag - 3 maart 2018 - ERA At Sea

ERA Open Huizen Dag samengevat

 • een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers die zonder afspraak meerdere woningen kunnen bezoeken.
   
 • verschillende geïnteresseerden komen op één dag over de vloer, met een serieuze kans op resultaat.
   
 • potentiële kopers kunnen thuis reeds een keuze maken uit het aanbod en onmiddellijk de selectie vrijblijvend aan hun wensen toetsen.
   
 • vindt 3 keer per jaar plaats voor zoveel mogelijk woningen binnen het ERA-netwerk.
   
 • vóór elke Open Huizen Dag wordt er een opvallende reclamecampagne gelanceerd die bestaat uit een mix van: nationale radiospots, persberichten, websiteberichten, sociale media posts en advertenties, regionale mailings en folders.

Welkom bij ERA At Sea

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA At Sea