Projectbegeleiding

Projectbegeleiding door ERA Renomar

ERA heeft zich de voorbije jaren ontwikkeld tot de nieuwbouw partner in de makelaardij. Wij bij ERA Renomar weten dat de verkoop van nieuwbouw een andere aanpak vergt dan de verkoop van bestaand vastgoed. De begeleiding van nieuwbouwprojecten beschouwen we dan ook als een aparte specialisatie van ons kantoor. Een team van nieuwbouwspecialisten legt met zorg de focus op jouw nieuwbouwprojecten en verkavelingen. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen, de veranderende markt en de steeds beter geïnformeerde kandidaat-kopers. 

Begeleiding van A tot Z, dat is waar ERA Renomar voor staat. Ook bij nieuwbouw.

 

Onze aanpak

We  bieden je ‘op maat’ gemaakte ondersteuning aan. Wij beschouwen elk project als uniek en bieden, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, verschillende diensten aan. Wij zijn er ons van bewust dat de verkoop op plan van een project een gerichte en innoverende aanpak vraagt. Vandaar onze inhouse expertise op nieuwbouwvlak. Onze nieuwbouwmakelaars laten zich uiteraard ook ondersteunen door de talrijke diensten die ERA aanbiedt.

Kortom, een ERA nieuwbouwspecialist is optimaal betrokken. Op die manier kunnen wij je project of projectgrond met overtuiging voorstellen aan de juiste kandidaat-koper, gaande van private investeerders, aannemers, projectontwikkelaars en kopers die hun droomwoning zoeken. 

ERA Nieuwbouwmagazine

Met trots presenteren wij jou het gloednieuwe ERA Nieuwbouwmagazine. 
Dit magazine is een inspiratiebron voor iedereen met interesse in nieuwbouw. Naast ons aanbod nieuwbouwprojecten vind je er interessante artikels en boordevol tips in terug. 

→ Jouw nieuwbouwproject in de volgende editie? Neem contact met ons op.

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?