Second Home Spanje

Met de nodige trots kunnen wij u meedelen dat wij sinds kort deel uitmaken van 'Second Home Spanje'.

Second Home Spanje is het eerste en enige netwerk in Vlaanderen dat kandidaat-kopers vanuit Vlaanderen begeleidt voor, tijdens en na aankoop van een eigendom in Spanje.
We maken het verwerven van een eigendom in het buitenland een stap eenvoudiger.

We zijn dan ook een netwerk van erkende vastgoedmakelaars (vestiging in België en erkend door beroepsinstituut) die werken vanuit Vlaanderen naar Spanje.

Eén van de grote voordelen bestaat er uiteraard in dat wij kunnen starten met een voorafgaand persoonlijk gesprek in België om van hieruit de behoeften, de wensen en het budget in kaart te brengen zodoende verschillende woningen te selecteren waar de klant (ook) op lange termijn gelukkig en tevreden zal zijn.

De potentiële koper maakt vervolgens ook kennis met de persoon die hem of haar zal begeleiden gedurende gans het proces en dit schept uiteraard een vertrouwensband, nodig voor aankoop in het buitenland.

Second Home Spanje heeft wellicht een woning voor elk type eigenaar en elk budget.

Woningen voorzien van alle faciliteiten en uiteenlopende eigenschappen om er het hele jaar door of slechts tijdelijk in te wonen, woningen om tot rust te komen en vooral te genieten.

 

 

Immo en Tapas infoavonden

Regelmatig zullen wij onze Immo en Tapas infoavonden organisteren. Op deze infoavonden geven wij een presentatie rond vastgoed in Spanje en beantwoorden wij graag uw vragen hierrond.

Onze Immo en Tapas infoavond van dinsdag 5 november was alvast een succes!

Volg onze site om te ontdekken wanneer en waar onze volgende Immo en Tapas infoavond doorgaat!