ERA Open Huizen Dag

 3.000 potentiële kopers, 23% verkocht, iedere keer opnieuw!

Drie keer per jaar organiseert ERA een nationale openhuizendag, zo ook op 3 maart 2018. Tijdens die dag wordt uw woning  opengesteld aan het publiek. Deze verkoopmethode werkt enerzijds drempelverlagend, aangezien de kandidaten geen afspraak moeten maken. Anderzijds brengen we alle geïnteresseerden samen wat de verkoop in een stroomversnelling brengt.

De voordelen voor u als eigenaar


  ERA Visie Plus Open huizendag

  TOT IN DE PUNTJES GEORGANISEERD

  • Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars.

  • Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met  regionale mailings, folders en ons eigen IMMOOOOOH-magazine.

  • Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding door onze experten.

  LATEN KIJKEN DOET VERKOPEN

  • Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: een kwart van de deelnemende woningen vindt dankzij de Open Huizen Dag een koper.

  Contacteer ons over hoe u deelneemt

  Welkom bij ERA Visie Plus

  Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
  U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
  Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

  Panden in de kijker van ERA Visie Plus