Welkom in Deurne

Deurne is het vierde grootste district van de stad Antwerpen en heeft als district het tweede grootste inwonersaantal van de stad. De geografie van Deurne wordt gekenmerkt door de centrale ligging van het Rivierenhof. Dit valt samen met de vallei van de rivier Schijn. De buurten ten noorden van de Schijn worden gegroepeerd als Deurne-Noord (Deurne Dorp, Bosuil, Ruggeveld,...); de buurten ten zuiden van de rivier als Deurne- Zuid (Morkhoven, Muggenberg, Kriekenhof, Driekoningen, Eksterlaar, Boekenberg,...). Het dorp Deurne ontstond aan de noordelijke rand van de Schijnvallei, rond de Turnhoutsebaan. Deze wijk staat vandaag nog steeds bekend als Deurne Dorp.

Uw vastgoed expert in Deurne

Welkom in Brasschaat

Brasschaat is met meer dan 5 parken beslist een groene gemeente. De gemeente ligt in de Noorderkempen in een bosrijke omgeving. Je vindt er tal van villa's, landgoederen en grote en kleine kasteeltjes. Mede door zijn parken werd Brasschaat in 2006 bekroond met de LivCom-Award voor de meest leefbare gemeente in de wereld. Verder heeft Brasschaat ook een groot militair verleden, waar het Groot Schietveld het bekendste voorbeeld van is. De historiek van Brasschaat is onder andere terug te vinden in het gekende wapenschild,  een verwijzing naar de Heren van Breda, de familie de Lailang en de Prins van Salm-Salm.

Benieuwd om meer te weten over hoe het is om te wonen in de gemeente Brasschaat? Kom zeker eens lang.

Uw vastgoed expert in Brasschaat

WELKOM IN KAPELLEN

Kapellen is een levendige, groene en bosrijke gemeente, waar het aangenaam wonen is en steeds wat te beleven valt.  Zo kan je o.a. de loopgraven bezoeken, spoorfietsen, culturele activiteiten in de zaal Lux bijwonen, wandelroutes volgen in diverse bossen, parkfeesten, markten, winterdorp, enz….. Onder het motto "BeLEEF Kapellen" organiseert de gemeente jaarlijkse diverse activiteiten voor de lokale handelaars en hun bewoners. Benieuwd om meer te weten? De gemeente Kapellen (en ERA ONE) heet jullie welkom!

immo-kapellen

Welkom in Schilde

Schilde, ook wel de ‘Parel der voorkempen’ genoemd, is een groene, residentiële gemeente met iets meer dan 13.000 inwoners. In Schilde en deelgemeente ’s-Gravenwezel komen wandelaars, fietsers en mountainbikers volledig aan hun trekken op mooie routes doorheen de natuur. Diverse wandel- en fietsknooppunten brengen je langs prachtige plekken waar vaak nog restanten uit WO I te vinden zijn. Zo zijn de antitankgracht, het fort van ’s-Gravenwezel en de Schans van Schilde mooi bewaarde elementen uit een militair verleden.

Ook op vlak van cultuur valt er voldoende te bleven. Zo vinden er onder meer in het gemeenschapscentrum Werf 44 regelmatig voorstellingen en optredens plaats voor jong en oud.

Daarnaast worden er voor lokale handelaars en hun bewoners verschillende markten georganiseerd zoals de 1 mei feestmarkt, de dorpsdag in ’s-Gravenwel en het Winterdorp. Kortom een bruisende, groene gemeente waar het mooi leven is! Welkom!

Uw vastgoed expert in Schilde

Welkom in Hoogstraten

Binnenkort meer!

Uw vastgoed expert in Hoogstraten

Welkom in Turnhout

In Turnhout, hoofdstad van de kempen,  is sinds 2019 een mooi  kantoor gevestigd van ERA one,  gelegen in het hartje van de stad op de Grote Markt.

Turnhout is gekend om de fabricage en het museum van de speelkaarten. Maar ook het ‘zwarte goud’ of de Turnhoutse kaviaar is alom gekend. Wie van shoppen houdt, kan er eveneens zijn hartje ophalen.

Voorts is er een leuk jachthaventje aan de Nieuwe kaai en de natuurliefhebbers en wandelaars tref je in het prachtige Turnhoutse Vennengebied. Kortom een veelzijdige stad.

Uw vastgoed expert in Turnhout

Welkom in Beerse

Beerse is een bruisende, groene gemeente en telt meer dan 200 hectare aan natuurgebieden. Ook vlakbij het centrum zijn 3 prachtige parken, Tempelshof, Bastijns en Echelpoel te vinden. Het is een erg aangename plek om te wonen met vriendelijke mensen, grote bedrijven als Janssen Pharmaceutica in de buurt & zelfs een eigen streekbier genaamd BIZON, gebrouwd en gepromoot door 6 leerkrachten uit het BIZONder onderwijs in Beerse. Schol!

Uw vastgoed expert in Beerse