Welkom in Deurne

Deurne is het vierde grootste district van de stad Antwerpen en heeft als district het tweede grootste inwonersaantal van de stad. De geografie van Deurne wordt gekenmerkt door de centrale ligging van het Rivierenhof. Dit valt samen met de vallei van de rivier Schijn. De buurten ten noorden van de Schijn worden gegroepeerd als Deurne-Noord (Deurne Dorp, Bosuil, Ruggeveld,...); de buurten ten zuiden van de rivier als Deurne- Zuid (Morkhoven, Muggenberg, Kriekenhof,
Driekoningen, Eksterlaar, Boekenberg,...). Het dorp Deurne ontstond aan de noordelijke rand van de Schijnvallei, rond de Turnhoutsebaan. Deze wijk staat vandaag nog steeds bekend als Deurne Dorp.

Uw vastgoed expert in Deurne

Welkom in Brasschaat

Binnenkort meer!

Uw vastgoed expert in Brasschaat

Welkom in Hoogstraten

Binnenkort meer!

Uw vastgoed expert in Hoogstraten

Welkom in Turnhout

In Turnhout, hoofdstad van de kempen,  is sinds 2019 een mooi  kantoor gevestigd van ERA one,  gelegen in het hartje van de stad op de Grote Markt.

Turnhout is gekend om de fabricage en het museum van de speelkaarten. Maar ook het ‘zwarte goud’ of de Turnhoutse kaviaar is alom gekend. Wie van shoppen houdt, kan er eveneens zijn hartje ophalen.

Voorts is er een leuk jachthaventje aan de Nieuwe kaai en de natuurliefhebbers en wandelaars tref je in het prachtige Turnhoutse Vennengebied. Kortom een veelzijdige stad.

Uw vastgoed expert in Turnhout

Welkom in Beerse

Binnenkort meer!

Uw vastgoed expert in Beerse

Welkom in Schilde

Binnenkort meer!

Uw vastgoed expert in Schilde