ERA ONE waarborgt uw huis

Zorgeloos verkopen

ERA ONE verkreeg haar naam omdat eerst komen in Service in het DNA van onze mensen zit. Dat dit niet zomaar een verkoopspraatje is lichten we u graag toe aan de hand van een concrete dienst die we aanbieden; de ERA Comfort Garantie is een troef die we dagelijks inzetten om onze huizen aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.

GRATIS WAARBORG OP DE GOEDE WERKING VAN ELEKTRISCHE APPARATEN

Mogen wij u onze Comfort Garantie uitleggen aan de hand van een voorbeeld?

Als u een tweedehands wagen wenst te kopen, zou u dan verkiezen om te kopen van een particulier of van een erkend dealer die de wagen van binnen en van buiten keurt, opfrist en aanbiedt met een waarborg  op de goede werking? In de aankoopprijs zal u waarschijnlijk weinig verschil merken, maar qua gemoedsrust zal u bij een aankoop van een dergelijke omvang waarschijnlijk toch neigen naar de tweede partij.

Het is deze meerwaarde die ERA als enige vastgoedmakelaar van België kan bieden. Onze woningen worden namelijk door Europe Assistance gewaarborgd tegen verborgen gebreken of slechte installaties. Kopers kunnen zo tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) beroep doen op een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

 

WELKE KOSTEN ZIJN GEDEKT ONDER DE ERA COMFORT GARANTIE?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen 

  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren 

  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 

  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 

  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 

  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 

  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad 

  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel

Bij een defect zorgt een degelijke vakman zo snel mogelijk voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald.

garantie op verborgen gebreken

Interesse om meer te weten over de meerwaarde van een makelaar bij het verkopen van uw woning?

Vul onderstaand formulier in of bel ons via het vak "Contacteer de makelaar".