De waarde van uw huis bepalen

Op zoek naar een correcte en gratis schatting van uw woning?

PROFESSIONELE MARKTANALYSE

Een waardevol afscheid van uw eigendom

De waarde van uw woning bepalen? Dat verdient een grondige aanpak. In tegenstelling tot digitale kanalen als Immoweb die uw woning schatten aan de hand van digitale schema's die slechts oppervlakkige en inaccurate resultaten opleveren, berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van uw vastgoed bloot. Dankzij onze uitgebreide & persoonlijke marktanalyse weet u precies tegen welke prijs u uw grond of woning het best, en dus het snelst verkoopt. 

Een onderzoek in 4 stappen

  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: daarin vergelijken wij uw vastgoed met soortgelijk vastgoed dat recent door onze makelaars verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
     
  • Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor uw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in de streek.
     
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe uw vastgoed in de markt ligt. Wij overlopen samen met u de sterke en minder sterke punten van uw onroerend goed.
     
  • Tenslotte krijgt u een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om uw vastgoed alle kansen te geven krijgt u van ons enkele concrete opfrissingstips (zie ook: ERA Bezoekwijzer).
De juiste prijs voor uw woning

In welke regio's hebben we lokale vastgoedexpertise?