Residentie Roxy | Beverst

Nieuwbouwproject van 12 appartementen en 2 woningen in Beverst

Met de naam ROXY verwijzen we met veel sympathie en nostalgie naar de vorige bestemming van het perceel waar de bekende discotheek ROXY was gelegen. 
Het project zal opgericht worden in het centrum van Beverst, recht tegenover de kerk met op wandelafstand een ruim aanbod aan centrumvoorzieningen zoals een kleuter- en lagere school, een voor- en naschoolse kinderopvang, winkels, verschillende horecazaken en meerdere toeristische bezienswaardigheden. Deze strategische locatie is eveneens een prima uitvalsbasis tussen de centrumsteden Hasselt en Maastricht.

Energiezuinig
Residentie ROXY is een energiezuinig en standingvol gebouw waarbij een laag energie label, de  BEN- norm (<E30) wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen (fotovoltaïsche zonnepanelen voor private toepassing) en een balansventilatie type D met warmterecuperatie (waardoor raamroosters worden vermeden, tevens ten gunste een optimale akoestische isolatie van het omgevingslawaai). Hierdoor bekomt de koper een korting op het KI van 50% over een periode van 5 jaar!

Aanbod
De 4 gelijkvloerse appartementen hebben een private inkom met vestiaire, nachthal met 2 slaapkamers, toilet, badkamer, berging en een leefruimte met open keuken. Deze grondgebonden wooneenheden hebben een ruim zuid-westgericht terras (deels overdekt) en een private tuin.

De 4 appartementen op de eerste verdieping hebben eveneens een private inkom met vestiaire, nachthal met 2 slaapkamers, toilet, badkamer, berging en een leefruimte met open keuken en een ruim zuid-west-gericht terras (deels overdekt) met zicht op een gemeenschappelijke tuinzone achteraan.

De 4 duplex-appartementen hebben een private inkom met vestiaire en toilet, een bureauruimte, een doorzon-leefruimte met open keuken en terrassen in voor- en achtergevel, een ruime berging en een nachtgedeelte op het duplex-niveau met 2 slaapkamers, badkamer (incl. toilet) en 2de berging.

De 2 halfopen woningen met overdekte inkomzone, ruim terras een private tuin aan de achterzijde hebben een inkomhal met vestiaire en toilet, een doorzon-leefruimte met open keuken, een ruime berging, een inpandige garage + fietsenberging; op de verdieping situeren zich 3 slaapkamers, een badkamer en aparte toilet. Tevens is een toegankelijke zolderruimte voorzien.

O.w.v. de coronamaatregelen kunnen wij de projectlancering van zaterdag 28 maart niet laten doorgaan.

Bedankt voor uw begrip. Aarzel bij bijkomende vragen niet contact met ons op te nemen.