Nieuwbouw

Energiezuinige half-open bebouwing te koop Zonhoven

Mommersbosweg 214

Dit prachtig nieuwbouwproject bevat 4 half-open bebouwingen, waarvan 1 verkocht, aan de rand van Zonhoven. Hierdoor hebben ze een ideale ligging op een mooi en rustig gelegen op een nieuwe verkaveling, op wandelafstand van wandelgebied 'De Wijers' en met een vlotte verbinding naar de op-en afritten van de E314.

De woningen hebben bewoonbare oppervlaktes van meer dan 200m², hebben 3 of 4 slaapkamers en een tuin. Daarnaast zijn ze energiezuinig: een E-peil van max. 50 wordt gegarandeerd; er zijn aluminium ramen met dubbele beglazing, 10 fotovoltaïsche zonnepanelen en ventilatietype D met warmterecuperatie. 

Prijs woning 3: € 367.200 (excl. kosten)

Lees meer

Gauwersstraat Immo te koop Kortessem (Vliermaalroot) - immokantoor ERA Nobis

5 woningen en 1 penthouse te koop Kortessem

Gauwerstraat in Vliermaalroot

Deze zeer energiezuinige woningen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en werden opgetrokken in houskeletbouw. Desondanks zijn de woningen wind- en waterdicht. 

De huizen liggen in het centrum, vlakbij winkels, openbaar vervoer en de school. Ook verkeerstechnisch zeer goed gelegen op een 5-tal autominuten van de op- en afritten van de E313.

Prijs: vanaf € 168.500 (excl. kosten)

Lees meer

Huis te koop Lummen - immokantoor ERA Nobis

Modern, energiezuinig huis te koop Lummen

Meldertsebaan 100 in Meldert

Als u op zoek bent naar een moderne en energiezuinige woning op een ruim perceel en in een rustige omgeving, afgewerkt met hoogwaardige materialen, dan is dit een unieke kans. 

Er is nog één open en nog één half-open bebouwing te koop, beide met 3 slaapkamers. 
De woningen worden wind- en waterdicht aangeboden met mogelijkheid tot afgewerkte aankoop. 

Prijs: vanaf € 225.000 (excl. kosten)

Lees meer

Nieuwbouw appartementen te koop Lummen

Nieuwbouw appartementen te koop Lummen

Residentie Johannesberg 

Een exclusief en energiezuinig nieuwbouwprject waar kwaliteit en comfort hoog in het vaandel worden gedragen. Het project bestaat uit 1-, 2- en 3- slaapkamer appartementen waarbij elk appartement wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorzien is van een volledig ingerichte badkamer en keuken. Alle appartementen zijn met veel oog voor detail ontworpen: ruim, stijlvol, zonder verloren ruimten en grote raampartijen zorgen voor veel licht en een prachtig uitzicht. Het project is een ware oase aan groen: de tuinen en de terassen van de gelijkvloerse appartementen worden volledig aangelegd en achteraan is een ruim privépark van 10are voorzien voor alle bewoners.

Residentie Johannesberg is gelegen vlakbij de op- en afritten van de E313 en de E314. Ook winkels, scholen en sportfaciliteiten bevinden zich op wandelafstand.

Ziet u dit ook zitten? Contacteer ons: 011/35.14.00

Nieuwbouwproject Ipsum - Hoeselt

Residentie IPSUM te Hoeselt

Dit nieuwbouwproject op de Bilzersteenweg te Hoeselt huisvest 6 luxueuze appartementen, elk voorzien van een ruim terras en 3 gelijkvloerse kantoorruimtes met private tuin. Het project zal opgericht worden op amper 400m van het dorpscentrum van Hoeselt, vlakbij het centrum van de naburige stad Bilzen en op een 2-tal autominuten van de op- en afritten van de E313.  De residentie is zichtbaar vanop de openbare weg en wordt een nieuwe blikvanger bij het binnen- en buiten rijden van Hoeselt. 

Residentie IPSUM wordt opgericht in een hedendaagse, tijdloze architectuur met toepassing van duurzame materialen. Kwaliteit en comfort worden hoog in het vaandel gedragen. 
Het is een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw waarbij een laag energiepijl (< E30) wordt gehaald. Hierdoor bekomt de koper een korting van 50% op het KI over een periode van 5 jaar! 

Nieuwbouwproject Viatrix te Kermt

Energiezuinig nieuwbouwproject in het centrum van Kermt (Hasselt)

Residentie Viatrix is een kleinschalig bouwproject op de Koorstraat in Kermt met 6 appartementen op een ideale ligging; mooi gelegen vlakbij het centrum van Kermt. 
Er is tevens een goede verbinding met de op-en afritten van de E313 en E314 en de belangrijkste toegangswegen.

De appartementen zijn in aanbouw en de oplevering is voorzien voor begin 2019.

Laatste 2 appartementen beschikbaar!

Welkom bij ERA Nobis

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Nobis