ERA Comfort Garantie

Ga de toekomst met zekerheid tegemoet


De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. U wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. ERA Nobis garandeert u met de ERA Comfort Garantie een optimale bescherming van uw nieuwe thuis. Van badkamer tot keuken en alles daartussen.

ERA Comfort Garantie - ERA Nobis Hasselt Zonhoven Herk-de-Stad

Wat is de ERA Comfort Garantie?


Tezamen met onze andere ERA-collega's is ERA Nobis de enige speler op de vastgoedmarkt die, in samenwerking met Europ Assistance, huizen en apparartementen te koop aanbiedt met ERA Comfort Garantie. De ERA Comfort Garantie is een gratis dekking tot 16 maanden na de onderhandse koopovereenkomst. Zo bent u zeker dat, wanneer er zich een technisch probleem voordoet in uw woning, ERA de reparatiekost dekt. 

Een van uw toestellen defect?

Wanneer een vaste mechanische installatie in uw huis defect is, belt u naar het nummer 02 541 91 36 van Europ Assistance. Een vakman komt nadien langs om uw kapot toestel te herstellen. Daarbij mag u overigens rekenen op een optimale service: onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat 7 dagen op 7. Ook worden kosten omtrent verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. 

Welke installaties worden gedekt met ERA Comfort Garantie? 

De ERA Comfort Garantie is een basisdekking die het normaal functioneren van installaties verzekert. Daaronder valt loodgieterswerk, defecten rond de centrale verwarmingsinstallatie, warmwaterinstallatie, electriciteitsvoorzieningen, jacuzzi- en zwembadvoorzieningen, drinkwaterpompen...

Als aanvullende formule is er ook de Comfort+ garantie. Deze dekt bovenop de reguliere apparatuur, ook de vast ingebouwde keukenapparatuur zoals fornuizen, kookplaten, ovens, magnetrons, koelkasten en meer. 

Voor meer informatie verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat u van ons krijgt.

Contacteer ons voor meer informatie

Comfort Garantie dekt installaties in uw huis - ERA Nobis Hasselt Zonhoven Herk-de-Stad

Welkom bij ERA Nobis

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Nobis