ERA Open Huizen Dag

Drie keer per jaar organiseren we met het ganse Belgische ERA Netwerk een ERA Open Huizen Dag. We kunnen met trots meedelen dat dit steeds een groot succes is en dat we telkens opnieuw een mooi resultaat halen: 1 op 4 van de deelnemende woningen vindt via de Open Huizen Dag een koper. Volgende editie: 20 oktober 2018!

Hoe gaat het in zijn werk?

De deuren van alle deelnemende woningen worden op één en dezelfde zaterdag opengezet voor alle kandidaat-kopers. Zij kunnen langs komen zonder eerst een afspraak te maken en dus op 1 dag zoveel huizen bezoeken als ze willen. Dit is met andere woorden een win-win situatie: de kopers kunnen op een efficiënte manier veel huizen bezoeken en de verkopers krijgen op 1 dag zo veel mogelijk geïnteresseerden over de vloer. 

De campagne is steeds een succes en dit komt vooral omdat we met het ganse netwerk samenwerken en zo de ERA Open Huizen Dag via een grootse campagne kunnen promoten. Het is dus geen kleine regionale opendeurdag van een plaatselijke makelaar, maar een heus nationaal evenement! Iedereen die in die periode op zoek is naar een huis zal onze marketingcampagne zonder twijfel opmerken. Op deze manier hebben we dus steeds een mooie opkomst en zitten de kopers vaak tussen de bezoekers. 

Wist je dat gemiddeld 1 op 4 verkopers een koper vindt door de ERA Open Huizen Dag?


Wil je met je huis, appartement, handelspand, ... deelnemen aan de Open Huizen Dag? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor via 02 445 82 02 of nobiliz@era.be